Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azzal mit kezdjek, ha gyűlölök...

Azzal mit kezdjek, ha gyűlölök és rettegek minden nőt?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy egy nő nemű személyt sem szándékozok megsérteni.

Régen és most is, ha bármilyen nőhöz kell szólnom (persze anyám, nagynèném, stb. kivételek), akkor izzadok mint a ló, mert rettegek (nem igazán tudom miért, egyszerűen csak ilyen érzés tör rám). Ha végeztem és elmehetek, akkor sokszor elképzelem, ahogy valamilyen úton-módon megölöm azt a nőt, akivel beszélnem kellett. Ez a képzelgés sokszor akár kibelezés/ hasonlók elképzeléséig is fajul. A gyilkosságon való töprengés közben a szemem nagyon erősen tikkel, néha egész bal fele az arcomnak elkezd rángatózni.

Eddig bármilyen lánnyal/nővel találkoztam mindegyik úgy néz rám, mint valami szörnyre, úgy is kezelnek, mint valami rémet. Ahol tudnak sértegetnek, a teljesen idegenek is.

Szexuális vonzalmat nem érzek semelyik nem irányában sem.

Egyébként barátaim semmilyen szinten nincsenek, de nem is nagyon akarok, mert tudom, hogy kiállhatatlan ember vagyok.

Eléggé csendes ember vagyok, semmiről nem tudok, ami az osztályomban történik.

Egyetlen hely ahol nyugtom van a lányoktól az a könyvtár, oda csak nyugdíjas bácsik járnak sakkozni. Ott tanulok, olvasok, gyakorlatilag ott élek, csak aludni járok haza.

A nők gyűlőlése és rettegése mennyire gyakori ilyen szinten?

2019. dec. 16. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Akkor te nagyon nem tudod mi az a kineziológia. Nem kuruzslás az biztos. Nincs tapasztalatod, de nagyon okosan kijelentesz valamit zsigerből. Nekem az életemet mentette meg és még sok százezer embernek.
2019. dec. 16. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Születési trauma esetleges későbbi zaklatás is lehet a háttérben.

Első lépésben pszichológus,aztán kiderül... Kérdezd meg szüleidet milyen volta születésed! Voltak e komplikációk?

Kineziológus csiribi-csiribája nem fog ezen segíteni de ha sok pénzed van próbáld ki azt is!

2019. dec. 16. 23:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ajánlották a kineziológus, voltam de, kuruzslás :D De tényleg ilyen LSD tripet még nem láttam

A problémád amúgy komoly, és még ha nem is bántasz senki, a te életedet borzasztóan nehezíti, de szerencsére fiatal vagy, iylenkor jó elmenni még egy szakemberhez, sokkal könnyebben kezelhető mintha rögzülne és vinnéd át a felnőtt életbe. A szüleidnek mondhatsz bármit amit ők már elég nagynak találnak hogy elmehess, de nem ijeszti meg őket, a lényeg hogy a terapeutával legyél őszinte.

Sok ember belekerül amúgy egy iylen "minden nő k*/va" gondolatmenetbe, de ők általában a párkapcsolati sikertelenség miatt mentik fel magukat ezzel, hogy "hát nem az én hibám mert a nők ilyenek". Sajnos de, ilyenkor általában az ő hibájuk.

Valamiért hozzákötöttél valami nagyon negatív érzelmet a női nemhez, ami nyilván ha racionálisan gondolod végig, nem túl értelmes, hisz a férfiak sem egyformák, te se vagy olyna mint a többi srác, a nők sem lehetnek mind gonoszak.

Az emberek egyébként megérzik azért valamilyne szinten ha rosszul viszonyulsz hozzájuk, szóval ha valakire olyan gondolatokkal nézel, hogy ki akarod belezni, ez lehet okozója annak, hogy rosszul kezel téged, minden olyan szmeély, akire így gondolsz. Biztos vagyok benne hogy nem mondod ki, de a hangod, a hangsúlyod a tekinteted, ha tele van gyűlölettel az azért hat.

2019. dec. 17. 23:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Inkább pszichológust vagy pszcihiátert kellene felkeresnem? Nem nagyon tudom köztük a különbséget.

2019. dec. 17. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

a pszochiáternek nagyobb a szabadsága például gyógyszereket felírni, a gondod súlyos, de nem hiszem hogy gyógyszerre lenne szükség rá, sokkal inkább kibogozni azt hogy miért kötöttél ilyen gondolatokat egy egész nemhez. Bármelyik jó lehet most neked.

Ha drágállod a dolgot, van TB-re, akkor háziorvosnál indíts, ha van rá pénz azért jobb ha magánt keresel fel. Nem biztos, hogy az első szakember tökéletes lesz, azért nem gépek ők sem nem egyformák.

2019. dec. 17. 23:31
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

"Aki börtönbe akar dugni, annak mondom, hogy a való életben még semmit sem követtem el nők/lányok ellen. Meg egyébként szerintem inkább zárt osztályra kerülnek, mintsem börtönbe."

Pont ez a baj a sorozatgyilkosokkal is! Mire elkapják őket, már késő. Te is megteszed előbb-utóbb, most kéne elkapni. Igazából golyó kellene a fejedbe, nem az adófizetők pénzén etetni :( Csicska. Csak egyszer találkoznék veled, lenne miért rettegned a nőktől te mocsok.

2019. dec. 18. 03:00
 17/19 A kérdező kommentje:

#16, látom, hogy elgurult a gyógyszer.

1) Nagyon menő ember lehetsz, ha egy 16 éves fiút akarsz lelőni. Gratulálok!

2) Már a kérdésben leírtam, ezt semmilyen nő ne vegye magára! Tudom, hogy az én agyamban van valami baj, nem bennetek. Ez az egész érzés nekem gyakorlatilag ösztönösen jön, semmi ok nélkül igazán.

3) Ha mégis bekattanok (ami nem valószínű, mert pont ez ellen szeretnék tenni. De nem baj, sértegessünk egy változni akaró gyereket, mert az olyan mókás!) akkor előre is gratulálok előrelátásodért!

Köszönöm #15-nek a válaszát! Nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben, úgyhogy akkor majd megyek a háziorvosomhoz (hál' istennek férfi). Viszont a jövőre nézve: ha szerintem sem kène gyógyszer, mert csak ha egy nővel állok szemtől szembe, akkor jön elő ez a rettegéssel vegyített düh, akkor érdemesebb pszcihológust felkeresnem?

2019. dec. 18. 06:27
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
A sorozatgyilkosokba több emberség szorult mint a legtöbb emberbe. Az igazi gyilkosok szavakkal ölnek. Azt senkit nem érdekel. Ez úgy sem egy civilizált társadalom,szóval miért is baj ha valaki olyannak veszi el az életét,aki nem ártatlan és elvett életeket? Nem baj. Tiszta Dexter.
2019. dec. 18. 08:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, neked saját magaddal van bajod. Magadat gyűlölöd, nem tudod elfogadni. Viszont ezzel talán félsz szembesülni és valahogy kivetíted a nőkre.

Vagy úgy gondolod, ők is megvetnének, mint te magadat. Félsz a reakcioiktól. De lehet az is, hogy még kisebb gyermekkorodban volt rossz élményed nőkkel. Ez lehetett rokon, nevelő, bárki. Ezért kéne szakember. Nehogy később még rosszabb legyen.

2020. jan. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!