Mit lehetne tenni az ellen, hogy fóbiaszerűen rettegek a nyártól, a meleg időtől és a kánikulától?
Tudom, ez nem egy megszokott dolog, nem is tudom létezik-e ilyen rajtam kívül.
Mindig is gyűlöltem a nyarat. Egy élhetetlen időjárású, meleg, büdös, bogaraktól hemzsegő évszaknak láttam, de úgy elviseltem anno, amikor még inkább csak a 30-33 körüli maximumok voltak jellemzőek és normális hűvös éjszakák voltak.
De most évről évre rosszabb és egyre jobban... félek tőle. Idén véglet megtört engem ez a nyár nevű kínzás, most október van, de már most érzek valami torok-elszorulást, ha ara gondolok, hogy megint pár kellemes hónap után megint ott lesz a május és utána újabb 3 hónap kínlódás vár.
Komolyan, még olyan dolgokba is belegondoltam, mint tervezett öngyilkosság, csak azért, hogy soha többet ne kelljen átélni azt a nyári kínlódást, amikor kétségbeesetten próbálok lehűlni, de alig van rá lehetőség, még éjjel is 25 fok van, nyitva kell tartani az ablakokat, bogarak mindenhol, izzadás, emberek bűze...
És persze a belső kínlódás. A meleg miatt, a közérzet miatt, a kiszolgálatottság és a tehetetlenség miatt, nem tudom kialudni magam a meleg éjjelek miatt, alig tudok menni a meleg miatt, izzadok állandóan, semmi nem esik jól...
Nem tudom mit tegyek. Félek a jövő nyártól, el akarom kerülni.
Ez mennyire vicces, ha ha.
Nem tudom, hogyan lehetne elkerülni úgy, hogy egyáltalán ne is tapasztaljak belőle semmit, főleg ne ezt a kínlódás részét.
Hát ezek szerint igen, mert picit sem fázom, sőt nem is hiszem, hogy fogok fázni idén. Fűtési szezon is majd december körül esetleg. A kabátot se kellett még elővenni.
Pedig régen fázós voltam, de egy ideje nem. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!