Segítő tanácsokra lenne szükségem? Azt hiszem idegösszeroppanást kaptam. De valahogy be kell járnom dolgozni karácsonyig. Segítségre lenne szükségem, hogy végig tudjam csinálni.
Figyelt kérdés
Aludni azt nagyon pocsékul tudok. Már szédülök a fáradtságtól és a stressztől. Olyan érzésem van, hogy bármikor elájuljatok. Elég ijesztő. Mellette vagy úgy érzem megőrülök a tehetetlenségtől vagy folyton sírok. Tudom az okokat de nem tudok velük mit kezdeni. Év végével valószínű részben megoldódnak. Szóval nem arra kell megoldás, csak ennek a pár hétnek a túlélésére. Légyszi cak az szóljon hozzá akinek kedvesen sikerül és a pszichológus stb. témát hagyjuk. Mert jelenleg se pénzem se energiám nincs rá.2019. dec. 5. 08:21
11/15 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek ìgy az orbáncfű kilőve. Ginsengtől baromi furcsán éreztem magam mikor próbáltam. Nem momdanám, hogy kellemes érzés volt. Vitaminpótlás megy folyamatosan meg célzottan. Megmondom őszintén sosem éreztem semmi változást tőle, leszámítva mikor vérszegény voltam és vasat kaptam rá.
2019. dec. 6. 08:21
12/15 anonim válasza:
Élj a pillanatnak. Soha ne az legyen a szemed előtt, hogy sok a munka és nem tudsz teljesíteni. Csak a jelen pillanatra figyelj, ne foglalkozz azzal ami a fejedben van.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem a sok munka a gond és a teljesítés. Ez megy. A gond hogy mindegy mennyit és milyen jól teljesítek a főnököm napi színten lesi és kutatja mibe kötjet bele és szúrhat le igausagtalanul megalázó stílusban és mivel pamaszolhat be a főigaugatónál hátha kirúgnak vagy fegyelmet kapok. Ha sapka van rajtam az a baj ha nincs az a baj esete. Tehetetlen vagyok az ügyben és tűrnöm kell ha nem akarom, hogy kirúgjanak. Persze ezzel önamagamat emésztem és jönnek a pszichoszomatikus tünetek meg sírdogálás és kétségbeesés.
2019. dec. 9. 09:13
14/15 anonim válasza:
Azonnal menj el táppénzre, ne érdekeljen semmi más. A táppénz alatt pedig keress másik melót, ha úgy érezted, hogy kicsit helyrejöttél lelkileg. Ez nem játék, az egészséged sokkal fontosabb, mint bármilyen meló.
15/15 A kérdező kommentje:
Már voltam kétszer 1 hetet táppénzen. Akkor tényleg belebetegedtem mert kijött belőlem minden. Nem akarom ilyen helyzetbe hozni a haziorvosom és a tappenzből nem élek meg. Szóval ok nélkül ez nem megy. Másrészt meg ilyan könnyű azzal dibálózni hogy keress másik munkát. Eleve karácsonykor kb sehol nincs munkafelvetel max a kereskedelembe. De ahhoz nem értek. Másrészt adott egy klassz munkahely, klassz munka, jó körülmenyek, jó kollégák a feladatot amit csinálok borzasztóan nehezen szereztem meg és sehol mashol nincs ilyen lehetőség és dobjam el az egészet mert lett egy hülye új főnököm akirádásul lehet, hogy hamarosan elmegy? Ezt nem gondolod komolyan?
2019. dec. 9. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!