Hova kerül az aki idegösszeroppanást kap?
Ideggyógyaszatra vagy elmegyógyászatra? Mennyire súlyosan lehet összeomlani? Lehet pl ön vagy közveszélyes az aki idegösszeroppanást kap? Mi a különbség idegösszeOmlás és Roppanás között egyébként?
Szóval mit jelent ez pontosan és hogyan kezelik?
nem létezik olyan, hogy idegösszeroppanás/idegösszeomlás, mint ahogy azt már előttem írták.
nem is tudom, mire gondolhatsz, sok lehetőség van.
pl. pánik, szorongásos roham, pszichózis, mánia
egyébként a súlyosságától függően pszichiátria kerül az illető. és ha mondjuk pszichózisa van akkor igen, lehet ön ill. közveszélyes
Nem is azért pontoznak le. Hanem talán azért mert nem a Semmelweis egyetemen vagyunk, hogy pontot vonjanak le a ZH-ból, hanem a gyk-n. Számunkra a hétköznapokban van ez a fogalom, ha orvosilag nics is. Orvosilag olyan szó sincs szerintem, hogy hülye. Meredek lenne azt mondani, hogy akkor nincs is.
Egyébként tőlem mindenki zöldkezet kapott. Mostmár ennyivel okosabb vagyok, kész.
választ kaptál a kérdésedre.
Ha bővebben szeretnél akkor fejtsd ki, milyen tüneteid vannak.
lehet, hogy a köznyelvben használják ezeket. De ha már felteszel róla egy kérdést legyél annyira igényes, hogy kicsit a dolgok mögé akarj látni. Főleg hogy benne van a kérdésedben, hogy “mit jelent ez pontosan”
Köszönöm, éppen azt tettem. Csak leírtam, hogy szerintem azért pontozgatnak le valakiket mert azt gondolják nem tartozik elég szorosan a dologhoz, bár nem tudom.
Egyébként a tünetek: ingerültség, gorombaság(már ha tünetnek számít ha eddig nem volt), hirtelen üvöltés, kéz remegés, szájremegés, gyakori erős fáradtság, stb. Egyre gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!