Hova kerül az aki idegösszeroppanást kap?
Ideggyógyaszatra vagy elmegyógyászatra? Mennyire súlyosan lehet összeomlani? Lehet pl ön vagy közveszélyes az aki idegösszeroppanást kap? Mi a különbség idegösszeOmlás és Roppanás között egyébként?
Szóval mit jelent ez pontosan és hogyan kezelik?
Ezeket a tüneteket ugyan olyan eséllyel okozhatja valami belgyógyászati kórkép is.
Nem szorulsz pszichiátriai kezelésre, szóval ne aggódj.
Aludj eleget, sportolj, igyál sok folyadékot. Esetleg szedj valami multivitamint.
Ünnepek után se javul, látogasd meg a háziorvost.
Nem is azt hittem, hogy arra szorulok, de azt hiszem zakatolok affelé. Egyre depressziósabb vagyok már ha ez az, nem tudom pontosan mi van, egyre nehezebben alszok, egyre többet dühöngök, agresszíven beszélek, egyre többször, olyanokkal is akiket nem is ismerek, csak mondjuk egy öreggel az utcán aki lassan toporgott előtt, szerintem a vérnyomásom is egyre magasabb ettől, remegek, mintha belebetegednék mindenbe.
Szóval ha valaki akinek elszakad az a bizonyos húr be is kerülhet a pszichiátriára, nem önként, hónapok óta ez van velem.
Tudom tudom, engedd el vagy oldd meg, ezt már hallottam. Évek óta be is tartottam. De egyre rosszabbul éreztem magam, most viszont be is sokalltam. Nem mindig éreztem ezt, de most viszont tudomásul vettem, hogy én ehhez kevés vagyok, innentől kezdve már mindegy ki kit mondd, oldd meg, engedd el, küzdj stb. Eddig megpróbáltam.
Én többet nem tudok tenni a dolgok érdekében, és ezt komolyan mondom, nem elején találtam ezt ki, hanem most hosszú idő után jöttem rá, szóval csak a csoda maradt, vagy elvisznek egyszer egy Istenverte intézetbe. Mert már kintről is látszik, leírtam: ingerült vagyok, dühös, bunkó, ideges, remegek, köpdösök, kiabálok, fáj a fejem, magas a vérnyomásom, a helyzettől függően ezek keveréke de folyamatosan feszült vagyok. Nem alszok, akármit csinálok, néhány órát ha beveszek valamit. Néha ivásra gondolok, talán jót tenne.
Úgyhogy kicsúszott alólam a talaj. Ezért gondolom, hogy még orvosi eset simán lehet ebből.
Nem most vagyok kiborulva. Kiborulva régóta vagyok, talán depressziós is, de ilyen idegállapotban még nem voltam. Annyira ramaty ez mint amilyen egyszerű a dolog: kampec. Vége van. Vesztettem. Nem sikerült, megint. Meg tettem amit lehet, úgy látszik ehhez én kevés vagyok. És utálom ettől is magamat.
Lehet, hogy nem megoldás ha bevisznek pszichiátriára(mert nem én megyek be, elképzelhető, hogy rövidesen valami idegrohamot kapok, elpattan a húr) és akkor ott találom magam. De szinte már jól esne, ennek a kínlódásnak nincs értelme. Legyen vége ennek a kínlódásnak, és nyugtassanak le, ahogy akarnak.
Ide nem pszichológus kell. Nincs rá szükségem, nem beszélni akarok ezekről, hanem, hogy legyen vége.
Ha annyira akut a probléma, akkor viszont saját lábadon menj be a kórház pszichiátriai osztályára krízishelyzetre hivatkozva, akár most is, akkor már egy lépést tettél a megoldás felé. Nem kell arra várni, hogy az utcáról összeszedjenek, mert ez egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik, és nincs is értelme arra várni. De igenis jó kibeszélni, valakinek elmondani, megkönnyebbülni, nem kell egyedül harcolnod a bajoddal a végkimerülésig, közösségben élünk.
Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Kivel élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!