Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hova kerül az aki idegösszerop...

Hova kerül az aki idegösszeroppanást kap?

Figyelt kérdés

Ideggyógyaszatra vagy elmegyógyászatra? Mennyire súlyosan lehet összeomlani? Lehet pl ön vagy közveszélyes az aki idegösszeroppanást kap? Mi a különbség idegösszeOmlás és Roppanás között egyébként?

Szóval mit jelent ez pontosan és hogyan kezelik?

2018. dec. 21. 20:05
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Igen? És ha elmondom, hogy utálom azt a szánalmas lúzert aki elhitte anno, hogy lehet ez másképp is, és kipróbálta magát, beleszaladt egyszer, kétszer, harmadszor, és így tovább, megoldotta amit megoldott és miért? Hogy most ott van ahonnan indult. Úgy látszik neki ezt szábta a sors. Akkor mi lesz ha elmondom ettől sokkalta részletesebben egy pszichológusnak? Megint 15 éves leszek és az utóbbi 10 évet újra kezdjük? Vagy megint megszületek, és újrázhatunk? Kétlem.

25 éves vagyok, férfi vagyok, egy 25 éves nagyfejű hülyegyerek, és mostmár ismét az anyámmal élek aki rátesz egy lapáttal, az őrületbe akar kergetni, és miért vagyok itt? Mert ezt sikerült elérni, se lakásom, se párom, se diplomám, se munkám, kirúgtak, megbuktam, és így tovább, ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Mert a kiinduló helyzet is olyan szar volt amilyen lehet, most megint ott vagyok, ahol utálnak, azol a kis lúzer éldegélt, és így tovább, hagyjuk is, nem tudom miért írogatom le. Vége van, még egyenesbe jönni sem sikerült, vissza a lepratelepre.

2018. dec. 23. 14:14
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg adnak valami diagnózist, és legyógyszereznek, és kb. ennyi.
2019. jan. 9. 18:48
 23/31 anonim ***** válasza:
18%
Mért rúgtak ki. A racionális megoldáson gondolkozz. Munkát kell keresni, olyat, amiből albérleti szoba fizethető, még ha kicsit nyomorogsz is. Aztán ha ez megvan, lehet jobb munkák után járni. A mérgező személyeket kiiktatva.
2019. jan. 9. 19:03
 24/31 A kérdező kommentje:
Éppen erről van szó. Racionális megoldásokat kerestem. Eddig. Sokáig elhittem, hogy van értelme küzdeni, most viszont bebizonyosodott, hogy nincs. Vége van. Elvesztettem az állásomat, ezzel a kollegáimat és barátaimat, mert nem sikerült megszereznem a diplomát. ezentúl pedig már nem tudtam finanszírozni az albérletemet sem. A párom pedig másokkal kefélt akik jobbak mint én. Most pedig már titkolnia sem kell. És az a helyzet, hogy már nem előszörre. Eddig csak a tárgyaim miatt nem jutottam el oda, ezúttal a vizsga nem sikerült. Vége! Én többet nem tudok tenni a dolgokért! Vagy a csoda következik amiről tudjuk, hogy mennyi az esélye vagy nem bírom tovább! Legszívesebben darabokra szednék mindent vagy vízbe ölném magam, és akkor keressek racionális megoldást? Mégis mit? Ez vicc. Vége van!
2019. jan. 9. 20:15
 25/31 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban tomboltam amikor ezt a kérdést kiírtam, de nem múlt el. Csak feldühítem magam, és továbbra is úgy vagyok ahogy eddig ha nem rosszabb.
2019. jan. 9. 20:18
 26/31 anonim ***** válasza:

Na, erre szokták itt mondani, hogy ne rinyálj, nekem nem tetszik ez a szó, de most én is azt mondom.

Az egyetemet be tudod fejezni, más is azt teszi. Ha meg valamiért mégse, akkor se dől össze a világ, akkor nem leszel diplomás. Na és? Akkor tanulsz valami könnyebbet. Tessék elmenni dolgozni. Már az Aldi árupakolót is meglehetősen jól megfizetik.

A barátnőd nem azért hagyott ott, mert jobbat talált, embereket nem lehet így minősíteni, hogy jó vagy rossz: van kövér vagy sovány, szőke vagy barna, elméleti ember vagy gyakorlatias, precíz vagy laza, de nem jó vagy rossz. Minden ember tulajdonságok elegye, amik között vannak jók meg kevésbé jók. Ha a barátnődnek más kellett, sose bánd, nem törvény, hogy együtt kell lennetek. Van még lány a világon.

2019. jan. 10. 17:09
 27/31 A kérdező kommentje:
Ez mind lényegtelen. Nem volt értelme. Ez a lényeg. Küzdöttem, mert azt hittem van értelme, mások is biztattak, hogy igenis van. Ők hazudtak énmeg becsaptam magam. Ugyanarra a sorsra jutok, úgy tűnik, amire az apám jutott, pedig én megpróbáltam elkerülni. De az az érzésem még azelőtt összeroppanok. Ennyi. Mint mondtam, lehet, hogy sokkal jobban tomboltam az elején, most higgadtabban beszélek. De attól még lassan megőrülök. Dolgozom, de gyűlölöm a munkámat, itthon lakok és utálok itt élni. Amit pedig érzek nem múlt el: Feszült, ingerült vagyok, durva, migrénem van, lüktet az agyam, stb. Hiába szedek nyugtatót, remeg a kezem. És a tetejébe megint csak annyi maradt nekem, hogy ne rinyáljak. Már megveszni se lehet békében. Jó.
2019. jan. 10. 18:38
 28/31 A kérdező kommentje:
Legutóbb a szomszéd nénibe kötöttem bele. Pedig nem csinált semmit! Tegnapelőtt délután találkoztunk, köszöntem, a kapujában állt. Csak megcsúsztam a járdán, neki dőltem a kerítésnek, megkapaszkodtam, és erre tudod mi volt? Nem tudtam uralkodni magamon. Elkezdtem veszekedni, hogy "Hányszor mondtam már, hogy seperje el ezt a qrva havat!!! Miért nem sózza ezt a rohadt járdát?!" Ezt mondtam érted? Egy idős hölgynek! Mintha nem tudnám, hogy tél van a jég csúszik, és ennyi!
2019. jan. 10. 18:45
 29/31 anonim ***** válasza:

Kérj a nénitől elnézést, és mondd meg neki, hogy nem vagy jól!

Life coach kéne neked, nem orvos aki átsegítene ezen az időszakon, csak azok drágák vagy ezoterikusak és nem jók semmire sem, de azok is drágák.

2019. jan. 12. 01:27
 30/31 anonim ***** válasza:
Én nem foglak téged győzködni, ha mindent visszautasítasz, mert nem vagy nekem senkim. Ha depressziós vagy, akkor menj pszichiáterhez, nem olyan bonyolult dolog az, sima körzeti rendelőintézet, ír antidepresszánst. De valamit csinálj cselekvően. Attól, hogy nem csinálsz semmit a javulás érdekében, nem is fog változni semmi.
2019. jan. 12. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!