Drog okozta szorongás leküzdése?
2018 áprilisában drogoztam egyszer, herbál lehetett, azóta szorongok, szedtem nyugtatókat, antidepresszánst de nem segitett egyik sem igazán, minden nap fáj a tarkóm vagyis inkább merev, feszült, a látásom olyan zavaros ha kinegyek az utcára, és furcsán érzem a testem, mintha nem én irányitanám a testem, deperszonalizáció ra gyanakodtam de szerintem nem.az mert én örülök dolgoknak meg vannak
érzéseim, pl érzékenység
Tanácstalan vagyok nagyon :/
Akkor nem a fel cigi az oka... Egyebkent, ha ilyeneket gondolsz, siman be is tudod vonzani, az is lehet, hogy csak magadnak produkalod a tuneteket.
Fel cigitol nem leszel masfel evig depis :D
Meg akkor sem, ha a herbal az egyik leggusztustalanabb, legkarosabb drog :(
Inkább bebeszéled ezt magadnak,ilyen enyhe anyagtól nem lesz ez a végeredménye.Nálam pár fóbia kialakult,de azok erősebb anyagok voltak,meg nem egyszer.
Tévesen összekapcsolod a kettőt.Neked a pánikbetegség egyik formája jellemző rád,olvasd el neten melyiknek mi a jellemzője,nálad a tér,nagyobb terek,közterek lesznek a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!