Félek attól, hogy rosszul leszek vagy beteg vagyok de miért?
Figyelt kérdés
Mindennap olyan gondolatok vannak a fejemben,hogy rosszul leszek orvoshoz kell menni éjszaka vagy mentőt kell hozzám hívni valahol nyilvánosan ez mitől van? Borzasztó már!!! :( 21l2019. dec. 3. 18:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem pánikbeteg vagy.
Szakemberrel nézesd meg magadat mert amit érzel az nem normális.Kitartást és jobbulást.(:
2/4 anonim válasza:
Pánikbetegség, hipohonder betegség.
3/4 anonim válasza:
Nálam is így kezdődött, aztán pánkikbeteg lettem.....
4/4 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött és pánikbeteg lettem. Mindig azt képzeltem hogy rákos vagyok vagy valami egyéb komoly betegségem van és megfogok halni aztán egy nap kiégett a lámpa a szobámban és úgy éreztem hogy amikor a villanykörte "felrobbant" akkor engem is megrázott valami egyből elkezdtem megnézni a neten hogy lehet-e valami bajom és itt gyakorin is írták hogy ha nem megyek orvoshoz akkor meghalok mert xy ismerős se ment amikor picit megcsípte az áram és meghalt hazafelé menet. Amint ezt elolvastam elkezdtem nagyon szédülni a szívem majd kiugrott a helyéről és levegőt is nehezen vettem. Bementem a sürgősségire is. Ettől a naptól fogva csak lámpával és hangos tv-vel tudok aludni ha tudok aludni és nem azon kattogok hogy mi lesz ha fel se ébredek reggel. Gyógyszer nélkül biztos hogy nem bírnám ki...20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!