Ti mit tennetek akkor ha a parotok ezt valaszolna?
Figyelt kérdés
Osszevesztunk valamelyik nap es aztmondta h exe igy csinalta ugy csinalta..en meg mondtam neki h bocs de nem vagyok az exed ( hozzateszem 2eve meghalt az illeto) es erre o azt valaszolna hogy az a baj hogy nem vagy olyan..2019. dec. 2. 11:43
11/14 anonim válasza:
Hát ha teheted sürgősen hagyd el ezt az embert. Nem normális ha valaki így akarja visszakapni az elveszített szerettét, ebből komolyabb bajod is lehet a késöbbiekben.
13/14 anonim válasza:
Szerintem összekellene szedned magad és kitenni az asztalra mi bánt.
14/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki.Vagott egy pofat es kozolte h ezen egyaltalan nem kellene annyira megsertodni...ennyivel le is rendezett
2019. dec. 3. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!