Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosás nyomokat ha láttok...

Vagdosás nyomokat ha láttok valakin akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nekem is vannak és nagyon szégyenlem, félek mikor veszi észre valaki. A csuklomon, lábamon és karomon is van.

2019. nov. 20. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Azt gondolom, ami az alkategória neve: mentálisan beteg az illető.
2019. nov. 20. 13:46
 2/10 A kérdező kommentje:

És ez mennyire elitelendo? Megbelyegzitek? Mit mond el egy emberről az, ha vagdosta magát?

Nem akarok úgy élni, hogy az emberek elitelnek egy olyan miatt amit nem is értenek.

2019. nov. 20. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, akkor nekem egy óriási hegem (csík) van vágásból, amit azt hiszem, 6 öltéssel kellett összevarrni annak idején. Bár szerencsére az orvosom szépen összevarrta, azért látszik, hogy ott bizony történt valami.

Senkit sem érdekel.

2019. nov. 20. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem is lehet megérteni ép ésszel, annyi más értelmes dolgot lehetne csinálni az önsanyargatás helyett.
2019. nov. 20. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem lehet könnyű élete
2019. nov. 20. 14:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, hogy rengeteg más értelmes dolgot lehetne csinálni. De a depresszió meg a mentális zavarok legrosszabb tünete pont az, hogy olyan sötéten látod a világot, hogy nem tudod egyszerűen észrevenni a szép dolgokat. Én próbáltam már sokszor magamra erőltetni a pozitív dolgokat, de a depresszió visszasziv magába mint valami örvény vagy nem is tudom. Tapados rossz gondolatok amik magába szippantanak és nagyon nehéz reálisan gondolkodni ilyenkor. Ezért sem tudjuk felfogni, hogy miért lesz öngyilkos valaki. Sajnos olyankor olyan mély állapotban valaki, hogy nem tud ésszerűen gondolkozni, uralják a sötét gondolatok, és ez nem egy olyan állapot amire azt mondhatjuk, hogy ahhj csak tereld el a gondolataid. Ez sajnos nem így működik.
2019. nov. 20. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
2019. nov. 20. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom olyankor, hogy a saját dolgaimmal foglalkozok, pl mikor zár a posta, odaérek e a csekkekkel, ilyesmi.

És, hogy este meg kéne nézni egy jó filmet.

2019. nov. 20. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Aki meg akar halni, az nem a csuklóját fogja metélgetni, hanem ugrik, vagy felköti magát.

Falcolni a borderlineosok szoktak.

2019. nov. 20. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy az illetőnek volt egy nehezebb korszaka.

Ennyi.

Mivel én is csináltam, nem tudom elitélni.

Nekem ha meglátják, általában hozzáfűznek valami indokot. Pl: macskakarmolás? Megkapartad magad?

Én meg ilyenkor mindig bólogatok.

Vagy egy bokor karcolt meg.

Vagy véletlen megkapartam magam.

Megkapart más.

Kiálló vasdarab a koli fürdőjében.

Akármi.

Általában elfogadják indokk3nt és békénhagynak.

Mondjuk mikor 120, már zsírréteget felszabdalt vágás van rajtad, nem biztos, hogy elfogják hinni, hogy a cica volt.

2022. okt. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!