Mit gondolsz, ha látsz egy emberen hegeket és falcolas nyomokat?
Figyelt kérdés
Pl csuklón, karon vagy akárhol. Megbelyegzed? Rajtam vannak, és rettegek, mit fognak rólam gondolni ha meglatjak, pl a munkahelyemen a kollégák. Szinte biztos vagyok benne hogy én lennék a pletyka tárgya onnantól kezdve. "nézzétek ezt az elmebeteget". Gondolom ezt gondolnak rolam..2019. nov. 11. 14:22
1/17 anonim válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye, ennyi.
2/17 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy sajnáltatja magát és nincs benne tartás. Az, hogy kérdést is kiír róla, ordít a figyelemhiány és az, hogy neki középpontban kell lenni, minél többen sajnálják.
3/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ez óriási baromság nem haragudj... Ha ezért csinálnám nem dugdosnam nem evidens? Én is tudok olyanról, aki figyelem felkeltes miatt csinálja, de ott is mely lelki problémák vannak a háttérben. Pont az ilyen megnyilvanyulasu emberektől tartok, akik így vélekednek erről. Mintha csak jó kedvembol csináltam volna.. Ezt csak az érti, aki atment ezen.
2019. nov. 11. 16:19
4/17 anonim válasza:
Igen, ez is jellemző "rátok". Mihelyt valaki őszinte -mert véleményt kérdeztél ugyebár- rögtön feljebb áll. Keress fel egy dokit mihamarabb, mert a kollégáidat hamar ki fogod így készíteni.
5/17 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy beszélek nekik erről? Amúgy nem az oszinteseggel van baj, hanem azzal, ha valaki azt hiszi, ezt jokedvebol csinálja valaki és elbagatellizalja annak az embernek a szenvedéset. Kívánom hogy akkor te is menjél majd át egyszer ilyen dolgon. Majd meglatod akkor milyen. És kívánom, hogy akkor valaki hasonlókat vágjon a fejedhez mint amit most te. Az "ez is jellemző rátok" dolgot pedig szerintem inkább hagyjuk és ne altalanositsunk.
2019. nov. 11. 17:04
6/17 anonim válasza:
Te kérdezted mit gondolunk, hát megmondtam. Ha valaki véleményt kérdez, számoljon azzal is, hogy nem azt fogja néhány embertől hallani, amit hallani akar. Ennyi :)
7/17 anonim válasza:
Hát te kedves kettes válaszoló elég csőlátású vagy már mit ne mondjak. Igen,nyilván aki vagdossa magát és takargatja is,mert szégyelli, pluszban kérdést is kiír arról,hogy mások mit gondolhatnak a falcolásról, az biztos, biztos hogy csak sajnáltatja magát, gratulálok. Ülj le, egyes! Kérdező, én együtt érzek vele,de ennek nyilván megvan az oka. Én is szégyellem ezeket a dolgokat magamon, és nem is inkább a gondolatoktól tartok, hanem a tekintetektől meg hogy rólam sutyorásznak esetleg a hátam mögött esetleg. Meg ez az állandó nyomás,hogy takargassam nyáron vagy ha rövidujjút muszáj húzni. Egyébként egyaránt találkoztam sajnálkozó, egyaránt semleges (talán?) reakciókkal. A legkevesebb a negatív volt.
9/17 anonim válasza:
Saját tapasztalat szerint a emberek többsége előítéletes és mivel nem értik valaki miért csinál ilyesmit rögtön ítélkeznek felette. A legtöbb ember önző annyira, hogy nem akarja magát bántani és az első dolog ami az eszükbe jut, hogy biztos feltűnősködés vagy elmebetegség áll a hátterében. Tényleg csak az tudja megérteni, aki keresztül ment rajta. A süketséget vagy autizmust se tudják megérteni akik nem azok, max, ha empatikusak megpróbálnak beleérezni az ilyen emberek helyzetébe, de igazán megérteni nem fogják soha. A falcolás is ilyen, ha valaki nem érzett ilyen mély öngyűlöletet, frusztráltságot, ami maga ellen fordította, annak hiába magyaráznád... szinte tuti, hogy a szemedbe nem fogják mondani vagy rákérdezni a dologra, az pedig, hogy mennyire beszélnek ki a hátad mögött a közösségtől függ. Egy normális munkahelyen, ahol a felnőttek felnőttként is viselkednek, nem fognak erről beszélgetni, mert lesz érdekesebb témájuk.
10/17 A kérdező kommentje:
Az a rossz, hogy az én munkahelyemen van kB 2000 dolgozó, és vendeglatasban dolgozom. Ami azt jelenti, folyamat embereket szolgálok ki, bármikor eszrevehetik a hegeket a kezemen, mert kasszázok. Plusz csak nők között dolgozom akik 20 évvel idősebbek mint én és folyton azt keresik min lehet csacsogni kicsit. Ha észreveszik a csuklom, nekem annyi.
2019. nov. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!