Hogy lehetnék érzéketlen lelkileg?
Figyelt kérdés
Jelen pillanatban elég túlérzékeny vagyok, mondhatni egy félresikerült példány. Ezen akarok változtatni.2019. nov. 16. 11:33
1/13 gömbicica válasza:
ki sugalja neked azt, hogy félresikerült vagy?
-javasolnám maradj olyan amilyen-
2/13 A kérdező kommentje:
Senki sem sugallja, tudom magamtól.
2019. nov. 16. 11:54
3/13 anonim válasza:
Sehogy nem lehetsz érzéketlen! Gondold végig, hogy milyen helyzetekben vagy túl érzékeny, és akkor tudod átgondolni a helyzetet.
Mit értesz túlérzékenység alatt?
4/13 A kérdező kommentje:
Túltengenek bennem az érzelmek.
2019. nov. 16. 12:22
5/13 gömbicica válasza:
hát sok mindent nem árultál el magadról.
ha mondjuk szitukat emlitenél vagy ilyesmi.
nemed, korod.....
miben merül ki a tulérzékenységed......
6/13 A kérdező kommentje:
32 éves férfi vagyok. Nagyon a szívemre veszek mindent, magamba fojtom a haragot. Ilyenek.
2019. nov. 16. 12:47
7/13 anonim válasza:
Ezzel sem mondtál semmit, ez természetes. Valami konkrét eset, ahol úgy érzed rosszul reagáltál?
8/13 A kérdező kommentje:
Van, de inkább ne menjünk bele!
2019. nov. 16. 12:51
9/13 anonim válasza:
Te nem érzéketlen akarsz lenni, hanem erősebb, ég és föld a különbség. Nem én találtam ki, ez egy régi bölcsesség:
"Egy igazi férfi is szokott sírni, csak utána megmossa az arcát és megy tovább."
10/13 gömbicica válasza:
ha nem akarsz belemenni a problémádba, még igy névtelenül sem, akkor ne várj olyan választ, ami talán előbbre vihet.
ugy látszik nem komoly a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!