Miért érzem úgy hogy lelkileg sírok rendesen érzem mintha könnyek folynának le az arcomon de ha megnézem tükörben semmi nem látszik?
A mellékletet akkor leírom neked.
Sokat kábító szereztem amikor az egyik tripnél erős érzelmi és hit tört rám azóta van ez jelen.
Összesen 4 rész volt.
1.résznél az érzelmeket éltem át felfokozottan és a végén sírás jött rám és másra se tudtam gondolni mint Istenre.
2.rész is ilyen volt csak kicsit irányíthatóbbak voltak az érzelmeim
3.rész a totális megsemmisülés volt konkrétan megmozdulni nem tudtam újra megkellett tanulnom nézni stb azalatt az idő alatt semmit nem éreztem csak ürességet és a figyelmem csak a légzésemre volt fokuszálva
4.rész volt az a pont amikor mintha megérintett volna halványak az emlékeim arról mivel az egész csak érzésekről szolt. Úgy éreztem mintha megmutatta volna nekem a Teremtő hogy mi is valóban az érzés. A mély fájdalomtól kezdve az olyan boldogságig aminél ugyan úgy sírás lett(az összesnél ez volt a vége sírás)és ezek csak képekben nyílvánultak meg és egy végtelenségnek éreztem mintha megállt volna az idő vagy nagyon lelassult volna persze ennél az utolsónál külsőleg ugyan úgy nem látszódott a sírás viszont éreztem .
A részek mind egy külön tripet jelentenek.
4 rész után erős hit tört rám ami nem volt jelen eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!