Szerintetek az antidepresszáns segíthet?
A gyász, a feldolgozatlan lelki problémák okozhatnak ilyen gondokat. Erre nem az a megoldás, hogy telitömjük a beteget antidepresszánssal, hanem az, hogy pl. pszichoterápiában kiássuk vele együtt azt, hgy mi is a valódi baj.
Sajnállak, a gyász miatt. Szerintem ne a testi bajokra koncnetrálj, ne a szívbajokra, főleg, ha nem súlyos (bár a pánikbetegség nem tesz jót neki, azt tudom magam is), hanem menj és keress meg egy olyan pszichiátert, aki ért a lélekhez - nem csak tanulta az orvoslást.
Utolsó vagyok.
Jól teszed. Én is próbáltam mindenféle terápiát még csoportosra is mentem (az volt a legrosszabb a sok ember között),több pszichiáter,pszichológus,gyógynövények stb. Egy képzést is félbe kellett hagynom mert nem tudtam bejárni, sokszor visszafordultam mivel rosszul lettem :(
Nekem sem ez volt az álmom és én féltem a gyógyszerektől de amilyen félelmeket,rettegést rosszullétet tapasztaltam inkább szedem. Soha többé nem akarok annyira rosszul lenni. Ezt csak az érti aki átélte.
Nekem 10 éves a gyermekem tényleg nem mindegy az ember hogy érzi magát nap mint nap.
Magán dokihoz menj ha teheted, mert jobban figyel rád és őt bármikor tudod hívni ha szükséges,én volt hogy este hívtam. Minden jót kívánok.
Kedves Utolsó!
Nagyon köszönöm a bátorítást és a kedves szavakat. Megprobálok magán dokit keresni. 12 évig szedtem fogamzásgátlót pedig köztudott az sem a legegészségesebb. Én is féltem eddig a gyógyszertől, de ha belegondolok semmivel sem másabb, mint az. Azt is minden nap szedtem rendszerint 12 évig, ha most ezt kell szednem ahhoz, hogy jól legyek, akkor inkább szedem akár életem végéig is ha muszály, persze nem ez a cél. És igazad van csak az tudja ezt, hogy milyen szemét betegség, aki átélt már ilyen rosszullétet. minden jót kívánok Neked is!
Nyugodtan próbáld meg a gyógyszert. A döntő többségnek segít, ellenezni leghangosabban meg amúgy is azok szokták, akik az életben nem szedték.
És nehogy azt higgye bárki is, hogy minden ilyen mögött áll "lelki ok". Nálam sincs. Legalább 10 év változatlan élethelyzet után jött a semmiből. Szervi oka van, azért is hat rá a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!