Antidepresszáns után mikor kezd el újra érezni az ember?
Figyelt kérdés
1 évig szedtem gyogyszert, es elegge ellaposodtak az erzelmeim. Egy hete nem szedem es most lassan, nagyon gyengen elkezdtek ramtorni erzesek. Kb mennyi ido mulva leszek ujra a regi? Sok remiszto dolgot olvastam, hogy embereknek orokre elmultak az erosebb erzelmei, meg memoria zavaruk lett stb.. remelem ez nem igy van..2019. okt. 31. 14:25
1/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy pont a depresszió tünete az érzelem mentesség, de el tudom képzelni mellékhatásnak is. Pár hónap biztos kell, mire a régi leszel.
2/7 anonim válasza:
Nekem lassan 5 eve nem tertek vissza.
3/7 A kérdező kommentje:
hát az nagyon nem jó...remélem az emberek nagyrészénél azért nem ez a tapasztalat
ha mégis így lenne, akkor már csak betiltották volna ezeket a gyógyszereket.
2019. nov. 6. 13:40
4/7 anonim válasza:
Nem tiltják be mivelhogy ez egy szemét rendszer, sokkal biztonságosabb gyógyszerekre lenne szükség depresszió ellen, de sajnos a pszichiátria eléggé gyerek cipőben jár. Régebben elektrosokkolták a betegeket. Most meg van egy csomó drog ami rosszabb esetben egy életre tönkre teszi az ember érzelmi világát. Sajnos ez van, ha egy mód van rá nem szabad gyógyszert szedni.
5/7 anonim válasza:
Amúgy lehet hülye tanács, de ha hébe-hóba fogyasztasz némi alkoholt, whisky, vodka akkor könnyebben újraindul az érzelmi központod. Illetve ha sikerül szerelmesnek lenned vagy olyan helyzetbe kerülsz ami belőled erős érzelmeket vált ki.
6/7 A kérdező kommentje:
igen, ez valóban így van, legalábbis ezt tapasztalom, hogy ahogy érnek erősebb ingerek, úgy kezdenek el szépen lassan visszajönni a régi érzéseim. már 2 hete nem szedem a gyógyszert, szerintem pár hét múlva visszakapom önmagam..
2019. nov. 7. 12:37
7/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy pont a régi önmagad kapod vissza hisz 1 év alatt valószínűleg te is változtál, de remélhetőleg az érzelmek vissza fognak jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!