Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha csalódtam az...

Mit csináljak ha csalódtam az életben? Elegem van az egészből

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen elegem van az egészből. Unom már hogy én mindig csak szívok, de akik nekem ártottak, köztük az exem, gúnyolódó iskolatársak, rossz főnök, nekik minden jó. Az exem nekem hazudni tudott, de már talált magának új barátnőt. Az új barátnője is különb mint én, mert míg én tanulatlan bunkó vagyok, akinek csak szakmája van, addig ő egy intelligens, tanult nő. Neki biztos minden kívánságát lesi, már 3 hét alatt több helyre elvitte, mint engem. A gúnyolódó iskolatársak sincsenek egyedül, mint én. Engem nincs ember aki valaha szeretett volna, ez pedig rossz érzés. Én soha nem leszek elég jó senki szemében sem. Az exem éli világát, míg én meg egy roncs vagyok, aki pszichiátriára jár gyógyszert íratni. 1 hónapja hogy szedek antidepresszánst, de nem érzek semmit, hogy jobb lenne.
2019. okt. 26. 17:59
 1/8 anonim válasza:
91%
Bárcsak ilyen gondom lenne a legnagyobb. A legkisebb gondom is nagyobb az exemnél. Írigyellek a problémáidért.
2019. okt. 26. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdésem, mert normális válaszokra vártam.
2019. okt. 26. 18:05
 3/8 anonim válasza:
Keress új hapsit, élj vele boldogan tovább. Elég normális válasz volt?
2019. okt. 26. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
4-6 hét kell az antidepresszánsnak, hogy hatni kezdjen. Ne aggódj, ki lehet ebből mászni, de neked kell érte tenned. A pszichiáter és a gyógyszer csak segítség, nem megoldás. A saját bőrömön tapasztaltam.
2019. okt. 26. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Mintha most saját magam hallanám .

Üd a klubban.

Én is nagyon nehéz időszakokon megyek át . Szerelmi életem ugyanez. Ugyanebben a cipőben vagyok . Az exem szépen éli a világát a mostani barátnőjével aki diplomás gazdag , de annyi nyugtat hogy jóval rondább mint én. Olyan dolgokat tesz meg érte hallomásból amit értem soha . Én nem vagyok gazdag , és csak szakmám van , és dolgozok , a kezemet sem féltem piszkítani soha a munkával. Szerettem tiszta szívemből . De neki az "élet fontos dolgai" prioritási sorrendjének legelső pontjában mindíg a pénz állt. Én soha. Szerettem és ezt csak kihasznalt annyit élvezett benne hogy használgatott. Mikor jött egy pénzes , lelépett azzal hogy bocs nem kelesz tovább.

Szüleim nincsenek teljesen alone mostmár . És fogalmam nincs hogy hogy csináljak tovább mindent . Teljesen a földel vagyok egyenlő.

És folyton azt kérdezem miért ponnt én!?

Mit tettem hogy egyedül kell legyek!?

Hogy miért mennek el mindíg azok akiket szeretek !?

Jelenleg pszcihológuahoz járok , csak azért hogy beszéljek valakivel. Munkatársaimmal nem vagyok olyan viszonyban hogy beszéljek valakivel erről. Barátaim pedig nincsenek.voltak középiskolában. De már nincsenek . Felívelt az életük az enyém pedig nem.

A gyógyszerek helyett talán próbálj ki egy jó pszcihológust. Nem fog a sok fájdalmon enyhíteni. De segít abban hogy kiadd a gondolataidat. Én próbálom nem tönkretenni magam. Te se tedd!

Én próbálok ismerkedni . Igaz nem találkozom senkivel , mert még az sem megy.

2019. okt. 26. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valami mesebeli dolgot vártál az élettől. A szerelmi csalódásról meg csak annyit, hogy abban a kapcsolatban, a választásban te is benne voltál, fogadd el, hogy rosszul választottál.
2019. okt. 26. 19:53
 7/8 róbert dávid ***** válasza:
100%
Itt nem fogsz találni normális választ. :D
2019. okt. 27. 02:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos engem is tönkretettek az iskolatársaim, de már oviban elkezdődött. Mára egy lelki roncs vagyok.

26/L

2020. nov. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!