Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 27 éves fiu vagyok. Van egy...

27 éves fiu vagyok. Van egy feleségem 2 csodaszép lányom, állásom autóm lakásunk, de mégis kivagyok sokszor mint a kutya már elegem van az egészből dolgozni sincs erőm de muszáj mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb. úgy megyek már munkába mint akit alasztani visznek,néha bedobom egy fél xanaxot azzal kibírhatóbb?ithon lenni imádok a.családommal a hétvégéink is nahyon jól,de a hétköznapok kész kínszenvedések,munlahelyet váltani nem tudok nem is mernék meg egésznap az energia szintem kb. 0 hiába iszok meg akár 5-6 kávét is az sem pörget meg.

Hétvégék jók imádom de hétköznapok az halál alig bírom átszenvedni a napokat utálom meg unom is rettentően.Nem tudom mit találjak ki hogy valamit változzanak a dolgok a hétköznapok pozitív irányba de olyankor nagyon monotonnak és szürkének látom az egész életet.

Valaki tud segíteni?

2018. júl. 29. 00:27
 1/10 A kérdező kommentje:
plusz féltem az egézségemet is a sok kávé meg híbehóba iszok is meg ritkán füvezek is
2018. júl. 29. 00:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvossal beszelj, szerintem vitamin vagy vmi hiany biztos jatszik, illetve talalj ki egy tervet h hogyan valtasz munka helyet, ha nem is rogton de kezdj el gondolkozni rajta.
2018. júl. 29. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja hat a fuvet es a piat is offolnam egy idore amig ki nem derul h mitol van.
2018. júl. 29. 00:32
 4/10 A kérdező kommentje:
kb úgy is érzem hogy nincs megoldád ez van ezt kell szeretni vagy megszoksz vagy megszöksz
2018. júl. 29. 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hat pedig masik munka lenne a megoldas
2018. júl. 29. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Az emberek 90%-a így van a melóval. Utálja mint a szart de csinálja mert különben éhen döglik. Csak a többség próbál jó pofát vágni hozzá.
2018. júl. 29. 01:00
 7/10 anonim ***** válasza:
27 éves férfi vagy, apa. Ideje felnőni.
2018. júl. 29. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Vitaminpótlás és rendszeres mozgás kéne neked. Barátaid nincsenek, akikkel meg tudnád beszélni a problémáid? Az ivást és a füvezést hanyagolnám, a kávét is kezdd el csökkenteni. Mi a baj a munkáddal?
2018. júl. 29. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
6: Én a 9% semleges, és az 1% munkakedvelő közül az utóbbi vagyok.
2018. júl. 29. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Kell talalnod valami mas munkat, ami ujra felporget. En is kb. 10 ev utan halalosan meguntam amit csinaltam. Nem az, hogy nem szeretem, mert szeretem csinalni....de egyszeruen nem kihivas. Semmi uj nincs benne. Ezert kell valami mast talalnod, amiben ujra van kihivas, es szereted is csinalni
2018. júl. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!