Aki nagyon szenved annak miért nincs eutanázia?
Figyelt kérdés
Voltam már renget helyen elvonón is mert olyat csinálttam amit szeretek de átunna mindig viszkényszerítenek a mókuskerékbe s már sokadik éve azon vagyok h ezért nem érdemes élni.Küzdhetnék a létszükségletekért de az nem élet.. azt az állatok csinálják.Szóval mindig oda jutok h rám van kényszerítve az élet és mindíg lehurrognak ha ezért feselőségre alkarom vonni a szüleim vagy valamilyen kártérítést kérni tőlük mert ők szaparodtak örömre nagyon köszönöm anyámnak mindíg szoktam mondani h.. és most a színtisztszita igazat és a gondolatomat mondom semmi mát. Az élet miért kényszeríti rám magát nem akkarom inkább nem kell semmi ...nem ér annyit2019. okt. 24. 07:59
11/14 anonim válasza:
Szerintem az az elmebeteg vagy inkább szadista aki tiltja. Egy kutyának joga van méltósággal a lehető legkevesebb fájdalommal meghalni egy embernek meg nem? Hol itt a logika?
12/14 anonim válasza:
Mert hazudoznak össze-vissza az orvosok is, szadisták azt szeretik nézni ha szenved az ember. Még a kutyànak is joga van méltósággal meghalni. Vallás, lelkiismeret bla bla. Jó kifogás sosem volt rossz.
13/14 anonim válasza:
Az úgynevezett eutanázia a szomjan halasztásról szól, és sok szenvedéssel jár. Maga a szó is egy hazugság, mert a szomjazásban mi a kegyesség?
14/14 anonim válasza:
Én úgy tudom beadnak egy szurit, amitől örökre elalszol és megszűnsz létezni. Mint a kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!