Szerintetek is legalizálni kellene az eutanáziát?
Ha egy felnőttnek van joga gyereket csinálni.
Akit úgye nem tud megkérdezni h mit akkar csak belekényszeritik...
Akkor az illetőnek is joga lehetne 18. életéve után megtagadni az életet humánusan ha az nem felel meg a kivánalmaknak az élete.
Szerintem így lenne igazságos. A mostani társadalom szadista szerintem....
Mindenkinek joga van eutanaziat vegezni magan.
Pl felakasztjak magukat leugranak egy hidrol stb...
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a fogalommal. Az, hogy 18 évesen hisztizel, mert szar az élet, még nem indokolja a legális öngyilkosságot. Ha legalizálnák, akkor az olyan esetek miatt tennék, mikor valaki például halálos beteg, de még szellemileg ép és el tudja dönteni, hogy csövekhez kötve, fájdalomtól szenvedve leheli ki a lelkét, vagy szépen lassan elalszik a felügyelet mellett beadott "méregtől".
Nézd meg légyszives a dr. Halál című Al Pacino filmet, mely egy igaz történet az eutanáziáról és ne dobálózz ilyen kifejezésekkel, mert anyádék nem engednek csavarogni, vagy éppen nem kaptad meg a legújabb ájfont.
Természetesen az előző válaszomat a "nem felel meg a kívánalmaknak" kifejezésre szántam elsősorban. Ha nem keresel havi 1 milliót, vagy nincs szuperautód, meg kacsalábon forgó palotád, az sem felel meg a kívánalmaknak, mégsem leszel öngyilkos.
Mert szerintem az ilyen kérdések megfogalmazóinak mindössze ennyi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!