Ex drogfüggők, milyen a szermentes élet?
Figyelt kérdés
Mióta vagytok tiszták és hogyan sikerült abbahagyni a használatot?2019. okt. 21. 19:41
1/7 anonim válasza:
Én gyógyszerfüggő voltam. Tavaly szoktam le 20 év szedés után. Aludni nem tudok úgy, mint szedés alatt. Egyébként semmi extra.
2/7 anonim válasza:
Én is gyógyszert tettem le 10 hónapja, jó szarul vagyok. Főleg szorongás, rossz közérzet. Ha ezt tudom, akkor el se kezdem az elvonást.
3/7 anonim válasza:
10 hónap után még elvonásod van, az kemény.
4/7 anonim válasza:
Én kokaint használtam 6 évig és 2 éve vagyok tiszta. Rehabra mentem és csak harmadjára sikerült igazán le raknom.
5/7 anonim válasza:
hali.
koko fuggo vagyok voltam. nem tudtam meg leszokni sajnos
6/7 anonim válasza:
Hát én is kóla függő vagyok, bár már kb 1 éve nem használtam. De amint lesz pénzem valószínűleg újra nyomatni fogom, mert nincs más már számomra ami igazán boldoggá tehetne...
7/7 anonim válasza:
Szar fos, és szörnyen unalmas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!