Miért nem nézi meg egy pszichiáter egy skizofrén telefonját, vagy valamilyen elektronikus eszközét hogy le hallgatattják-e?
Ha bárki pszichiáterhez megy, mesél a gyerekkoráról, az őt ért sérelmekről, megaláztatásokról, melyek harminc-negyven éve történtek akár, akkor szerinted az lenne a helyes, hogy a pszichiáter "nyomozóvá válva" induljon el és keresse fel a beteg által említett helyszíneket, múltblei embereket, győződjön meg mindenről?
El lett számodra magyarázva, hogy miért nem helytálló az, hogy egyetlen állítás miatt bárkire ráaggathatnak egy olyan mentális betegséget, melynek jelenlétére több tünet is figyelmezteti a szakembert, azt, aki sok-sok évig tanulta szakmáját.
Meg lett válaszolva, hogy többszörös folyamat a diagnosztika, kritériumok vannak, tünetegyüttes van amely felhívja a figyelmet e betegség fennállására.
Te is válaszolj a kérdésre: mennyire életszerű az, ha valaki elmeséli élete történetét, a pszichiáter nyomozóvá válva a beteg által említett tények után jár? Akár harminc-negyven-ötven éve történt tények után? Az aktuális tények után járni sem feladata, mert nem nyomozó.
Volt tök más témában egy másik válaszoló, egy üzleti modell etikusságán, megítélésén, hatásosságán vitatkoztunk nagyon sokat. De valamiért az istenért sem tudtunk közös nevezőre jutni, ő gondolt A-t én meg B-t.
Nem tudtunk megegyezni, de végül ráhagytam. Azon kívül hogy teljesen más a véleményünk, semmi bajom vele.
Te viszont merőben más vagy, és sajnos nem az első ilyen rögeszmés elmebeteg akit láttam ezen az oldalon. Feltesz egy kérdést, ahogy te mondtad a véleményünket kérted. Kaptál kb tucat választ ahol szinte mindenkinek egybecsengő volt az álláspontja, csak te erőlteted folyamatosan a hagymázas agymenésedet. Kérdeztél valamit, de nem is érdekel téged a mi véleményünk, a kezdetektől az volt a cél hogy csak a saját véleményedet erőltesd, amire láthatod hogy nem találtál értő közönséget, mert el van rugaszkodva a valóságtól.
Ezért gondolom hogy te is egy ilyen rögeszmés elmebeteg vagy. Tessék elgondolkodni ezen.
Első oldalon válaszoltam röviden és tömören. DE! Minden elismerésem annak a pár embernek, aki 6 oldalon keresztül próbálta meggyőzni a kérdezőt a saját igaza hajtogatásának ellenkezőjéről. Mindent leírtatok, és mégsem fogta fel. Pont a skizofrénia az a betegség, ami egyértelműen megállapítható pszichiáter által. Mindent leírtatok, de a kérdező hajthatatlan. Én is azt gondolom, hogy aki feltette a kérdést, maga is beteg. Más érvet már én sem tudtam volna írni, mindent leírtatok helyettem.
Te meg kérdező, fogd már fel légyszi, hogy ha százan is próbálnak meggyőzni, akkor nem valószínűleg nem a te elméleted a valós. Hajtod a hülyeséget. Csodálkozom, és szerintem örülhetsz, hogy nem ordították le a fejed, hanem hatszázadszorra is próbáltak meggyőzni. Úgy látom, így sem sikerült. Fiúk, lányok, irigylem a türelmeteket.:)
Egy átlagos magyar pszichiáter még a gyászra vagy az autizmusra sincs felkészülve. A kettőt együtt simán diagnosztizálja személyiségzavarként.
Akkor meg?
"És tudod, hogy hogyan diagnosztizálták? Az orvos nem ment el hozzá, hogy ellenőrizze, hogy jön-e az a betörő."
"És azt is írtam hogy MEGVIZSGÁLTÁK és utána állították fel a diagnózist."
Nem érzed ebben az ellentmondást?
A tesztek fontosabbak. :D
Ja igen. A normális gondolkodás betegség. Igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!