Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem nézi meg egy pszichi...

Miért nem nézi meg egy pszichiáter egy skizofrén telefonját, vagy valamilyen elektronikus eszközét hogy le hallgatattják-e?

Figyelt kérdés
Tehát ha azt mondja neki hogy lehallgatattják mondjuk valamilyen eszközről akkor miért nem hiszi el? Miért nem nézi meg? Hiszen ez lehetséges. Amilyen modern a technológia simán előfordulhat ilyesmi. Lehet hogy az a skizofrén nem is skizofrén és csak át kellene néznie a számítógépét és telefonját. Akkor miért nem teszi meg?
2019. okt. 15. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Szerintem reménytelen, hogy ezt valaha megértsd, felfogd...
2019. okt. 15. 16:32
 52/69 A kérdező kommentje:
Attól függ mit ért fekete autó alatt. Nem létezik fekete autó? De ez is létezhet. Attól mert te úgy gondolod hogy a világ biztonságos hely még ne gondold azt hogy ez így is van. Naponta olvasgatok eltűnt emberekről akiket valószínűleg elraboltak. Gondolod hogy az embereket nem rabolják el csak úgy? Nagyon tévedhetsz akkor.
2019. okt. 15. 16:35
 53/69 anonim ***** válasza:
45%

“Tehát látják rajta hogy mondogatja a betörőt és egyből pszichiátriára viszik? Ez nem felmérés. Mert egy betörő simán úgy törhet be egy lakásba vagy házba hogy a többi ember alszik,vagy nem tudnak róla a többiek. Tehát egy állításból amit hangoztat már egyből pszichiátriára viszik?”

Atyavilág...ki mondta, hogy egyből odavitték? Nyilván a környezete tudta, hogy ilyenről szó sincs..és ez csak egy tünet volt, a többi mellett. Az ilyen betegek ahogy már írták is, nem maguktól kerülnek orvoshoz.

És azt is írtam, hogy MEGVIZSGÁLTÁK és úgy diagnosztizálták.

Ha elbeszélget veled egy pszichiáter, fel tudja mérni a mentális állapotodat, és ennek alapján TOVÁBBI, tudományosan megalapozott és igazolt hatékonyságú vizsgálatokat végez majd. Pont az orvosok azok akik alaptalanul NEM mondanak A-t vagy B-t, mert egyetlen tünet kevés egy diagnózis felállításához. Tünetegyüttesek vannak még mindig.

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves vagy, hogy ennyire értetlen vagy és ilyen nehéz a felfogásod?

2019. okt. 15. 16:36
 54/69 anonim ***** válasza:
60%
Nekem egyre gyanúsabb hogy a kérdező maga is beteg...
2019. okt. 15. 16:38
 55/69 A kérdező kommentje:
Ha beteg lennék valószínűleg azt mondanám hogy ezek nem téveszmék. De nem mondtam azt hogy ezek nem téveszmék. Még mindig nem érted miért írtam ki a kérdést.
2019. okt. 15. 16:40
 56/69 anonim ***** válasza:
Nem, neked az a mániákus téveszméd, hogy bárkit megalapozottság nélkül skizofrénnek lehet lehet nyilvánítani.
2019. okt. 15. 16:42
 57/69 A kérdező kommentje:
Miért nem így van? Külső tényezők nélkül hogyan állapítod meg hogy az téveszme? Szerintem ez nem téveszme. Csak azért mert ezt megkérdeztem. Tehát egy alaptalan téveszmét ami valószínűleg az is,nem vizsgálnak ki külső tényezők nélkül egyből rá aggasztják a skizofréniát? Ez történt a betörő esetében is.. Csak olvasd vissza.
2019. okt. 15. 16:45
 58/69 anonim ***** válasza:
60%
6 oldalon keresztül esszéztünk róla hogy miért nem, de látszólag egy szót nem fogtál fel belőle. Hiszen nem is ez volt a célod, csak az hogy a saját rögeszmédet erőltethesd.
2019. okt. 15. 16:48
 59/69 A kérdező kommentje:
Igen mert még mindig nem válaszoltál a kérdésre. Amit már az elején feltettem. De mivel nem tudsz válaszolni a kérdésre,így azt mondod hogy rögeszmém van.
2019. okt. 15. 16:50
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre, én is inkább rád hagyom, mert súlyos eset vagy.
2019. okt. 15. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!