Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy érzitek magatokat most...

Hogy érzitek magatokat most lelkileg? Van ami nyomaszt titeket?

Figyelt kérdés

2019. okt. 7. 14:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Remélem, csak durva, hogy már jelentkeztem 10 állásra elvárásoknak megfelelően de semmi. Amúgy köszi
2019. okt. 7. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :) sajnos ez egy hullámvasút, ha valamitől egy picit is jobban leszek jön utána a mély visszaesés, ez már kb 10 éve tart (26 vagyok), úgyhogy nem sokat remélek már.

A munkakeresés nehéz dolog, mivel fiatal vagy nincs tapasztalatod és inkább idősebb, tapasztaltabb embereket vesznek fel. Nagyon sokat kell próbálkozni, hogy sikerüljön..

2019. okt. 7. 15:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Te jó ég! De biztosan van remény, soha nem szabad feladni! Köszönöm.
2019. okt. 7. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris depresszióval diagnosztizáltak pár napja, rendesen felfordult az életem, de már igyekszem a gyógyulás útjára lépni. Ez a kérdés meg rendesen feldobott, "jó" látni hogy nem vagyok egyedül! :)
2019. okt. 7. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Idén érettségiztem. Nyáron összeomlott az egész életem. Pánikrohamot kaptam majd idegösszeomlást júliusban szorongásos betegséggel és depresszióval diagnosztizáltak és az összes barátom elhagyott. Nem lehet olyan szakmám amilyet mindig is szerettem volna és ez egy életre padlóra nyomott és érzem soha nem leszek már boldog ezért se. Rengeteg harag és csalódottság van bennem és nem tudok tőlük szabadulni ráadásul iszonyatosan magányos vagyok de már lassan 5 éve. 19/L
2019. okt. 7. 18:48
 16/19 anonim válasza:
100%
Nem ott tartok az életben ahol szeretnék. Ki voltam gyúrva,de most össze vagyok esve. Már háromszor ugrottam újra neki az edzésnek,de egyszerűen valami visszatartó erő közbeszól. 2 éve felkeltem korán reggel,heti 6-7 edzést nyomtam,sokkal többre vagyok képes. Most 10-11ig az ágyban fetrengek. Pénzügyileg se állok valami jól , elkezdtem egy vállalkozást de nincsenek vevők egyenlőre.Igaz még csak pár napos. Csajozni se akarok,amig ezek a dolgok nincsenek rendben,pedig lehet pont azt kéne. Egyszóval káosz :D
2019. okt. 7. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egész elcseszett életem. Mindent és mindenkit elvesztettem, barátok, lakás és munka nélkül maradtam, mindezt bőven középkorúan, depresszióval, függőségekkel és fizikális betegségekkel megtűzdelve. Gyógyszereken élek, különben egyáltalán nem aludnék. Már csupán próbálom túlélni a napokat.

10 álláskeresés?? Nálam ez már több száz és sehol semmi...

2019. okt. 7. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Rosszul, és az van mindig. :")

Borderline, pár anyagi probléma (be nem kalkulált kiadások miatt, egyébként már egészen jól álltam), meg a sok idióta vagdalkozása.

Ja, meg a fóbiáim meg nem értettsége... A darazsaktól rettegek, emiatt rendszeresen kinevetnek, ahányszor menekülök egy elől, a másik a tokofóbia. Az utóbbira meg azt szoktam megkapni, hogy szívtelen vagyok, és az ilyenek ölik meg a babájukat - nem, mert elkerülöm a terhességet messziről.

2019. okt. 7. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:
8 éves koromtól fogva egész életemben stresszelek. Az egyik szülőm elmebeteg volt, iszonyú volt ezt megtapasztalni, nem engedte kezelni magát, erőszakosan meg nem engedi a törvény. A másik szülőm idegösszeomlást kapott mellette, a nagyszülőm nárcisztikus alkholista volt, totál magamra maradtam érzelmileg. Partnernek többnyire olyat választottam, aki nem szeretett, vagy szülőhelyettesítőt, az sem vált be. Voltam sokszor munkanélküli, pánikbeteg, neurotikus vagyok, sértődékeny, mindentőlé halálra rémülök. Ellensúlyozásként én vagyok a jópofa ember, aki hű, de szórakoztató, csak hogy a víz színén maradjak.
2019. okt. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!