Hogyan lehet ebbol kimaszni?
Elvaltam.Az ex elment egy masik novel.Nem tudom feldolgozni.Jartam pszi.hoz.Hullamokban jobban lettem de ott legbelul ures vagyok.A noiessegem elveszett belolem.Nincs kedvem eljarni.Ket gyermekem ha apanal van otthon ulok es eszek.Ebbe menekulok.Aztan jon egy hullamhegy es egy par hetre kimaszok ebbol de ujra es ujra visszaesem.A kapcsolatomban teljesen elveszett az onbizalmam az allando csesztetes miatt.Beszolasok :nem vagy no.stb.
Ugy erezem parkapcsolatom soha tobbe nem lesz.Nem keresek.Altalaban szeretek egyedul lenni,kikapcsol.Egy ido utan visszagurulok.Mar nem olyan melyre de nem tudok kiszakadni a bezabalok hullamvolgyekbol.
Hasonloban van/volt valaki?
Én azt tudom tanácsolni, hogy a zabálás helyett keress valami egészséges függőséget. Torna, kocogás, kutya sétáltatás. De sok nő varrogat, lehet nyelveket tanulni, kirándulni, stb, stb. Így ha majd IDŐVEL készen állsz lelkileg egy új kapcsolatra, akkor majd nem azt kelljen kiírni a Gyakorira, hogy mán meg dagadt disznó vagy, és emiatt inni vagy drogozni kezdtél.
Teljesen komolyan mondom, gondolkodj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!