Úgy érzem semmi értelme nincs az életemnek. Olyan mintha egy gödörben ülnék aminek csúszik minden fala és lehetetlen kimászni. Valami ötlet, hogy jussak ki belőle?
Kéne társaságba járnod, minél többet, még akkor is, ha az elején kissé feszengősnek is érzed a dolgot. Ne gondolkozz azon, hogy kilógsz-e a sorból, vagy hogy mennyi az átlagos életkor; menj és csináld: táncóra, főzőtanfolyam, kirándulás, sport stb.
Nagyon tudom javasolni a jógát: egyrészt átmozgat, másrészt valahogy rendbe teszi a lelki dolgokat és nem utolsó sorban társaság is.
Ezen túlmenőleg érdemes lenne talán elmenned életvezetési tanácsadóhoz, vagy akár pszichológushoz, hogy megértsd, hogy mit is szeretnél elérni az életben és vajon ahhoz mit kellene tenni.
Ezek nem nagyon motiválnak. Nem feszengek társaságban csak nincs kedvem hozzá. Jártam mindenféle túracsoportokkal kirándulni de ezek a túrák mind 15-20 kmnél kezdődtek és baromi gyorsan ment a csoport. Kb. Egy rohanas volt az egész és így nem élveztem és kinyúltam a végére. Kényelmesen szeretek menni és megállni ha valami szépet látok. Erre ezeken a túrakon nem volt lehetőség. Az egyedül túrázast meg már unom. Pár évig csinaltam de már nem motivál, hogy nem tudom kivel megosztani az élményt és a környék összes túraútvonalát már ismerem így a felfedezés öröme sincs meg. Az ismerőseim nem kirándulnak sajnos
Voltam pszichológusnál. Annyit mondott, hogy külföldre kéne költöznöm. Ha lenne egy párom el is mennék. Semmi nem tart itt. De egyedül úgy hogy a nyelvet sem beszélem. Munkát sem találnék. Itthon legalább ezzel nincs gond. Nem a kifogásokat keresem. Köszi a tippeket. Csak tényleg próbálkozom egy ideje de mégsem hozott eddig semmi változást. :(
Nos én épp 29 vagyok és előre szólok, hogy nem kárörvendésnek szánom a reagálást, de kifejezetten élvezem, hogy egyedül vagyok!
Szerintem jót tenne neked, ha más perspektívákat is magadévá tennél például, hogy van egy olyan gondolkodásbeli állapot amely segítségével kizökkenthetetlen nyugalmi állapotra tudsz szert tenni ezt úgy hívják, hogy ataraxia szerintem bámulatos dolog!
Vagy például a Galaxis útikalauz stopposoknak c. filmben elhangzott Bill Nighy tanácsa miszerint olyan nagy és felfoghatatlan ez az egész amit univerzumnak hívunk, hogy esély sincs a megértésére, úgyhogy jobb ha elfoglaljuk magunkat a kis dolgainkkal és inkább a mának érdemes élni mint kutatni a végtelent!
Szóval akár a csúszós gödörben is megtalálhatod az örömöd, de az is lehet hogy miattad csúszós pontosabban a tudatalattid üzeni, hogy jó neked így, sőt még repülő rajtot is tudsz venni a csúszós falak miatt csak rajtad áll a dolog, ajánlom figyelmedbe Braskó Csaba vagy Tóth Gábor "BioGabi" munkásságát!
A kórusban éneklés az mondjuk klassz lenne. Kár hogy már a suliban kiraktak a kórusból annyira rossz volt a hangom. :)
Az én célom a világmegváltása volt kb. Aztan felnőttem és rájöttem, hogy ez lehetetlen. Talán pont ez a bajom, hogy kevesebbel nem érem be, így minden olyan felesleges. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!