Elmebeteg lennék?
Nyugodjatok meg nem a tipikus elegem van a világból öngyilkos leszek tini kérdésem lenne. Na akkor kezdem is 24 éves vagyok az iskolát és mellette 2 tanfolyamot is elvégeztem kb semmi tanulással amint végeztem találtam is egy viszonylag jól fizető állást most ott tartok hogy közel 600ezret keresek egy hónapba a barátőm örökölt egy lakást 3-4 szobásat abban élünk nagyon szeretem a barátnőmet. Szóval ami a lényeg hogy már kb 11 éves korom óta (egy tragédia miatt a családban) úgy tekintek a világra hogy romlott szenyezett undorító. 18 éves koromban ez már odáig fajult hogy nem öngyilkos akartam lenni csak egyszerűen nem érdekelt hogy élek e vagy halok. Aztán akkor találkoztam a barátnőmmel úgy tekintettem rá mimt egy megváltóra mert hogy az életben mindenki és minden undorító de ő a világ leggyönyörűbb "dolga"kívülről belülről is. De ez egy éve elkezdődött megint hogy mindent rosszul látok... Szóval az lenne a kérdés hogy ez lehet e valami betegség? Bocsi a helyesírásért telóról voltam.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!