Elmebeteg lennék?
Sziasztok!
14 éves fiú vagyok. Eddig olyasmi betegségem volt, ami miatt sajnáltam tárgyakat. Ennek nem kerítettem nagy feneket. Telt múlt az idő, és tegnap/tegnap előtt, egyszer csak édesapám jutott eszembe... Elhagyott minket, amikor egy éves lettem. Azóta nagyon ritkán beszéltünk, és ő rákos. Nem tudom nagyon, hogy mi van vele, de folyton eszembe jutott, de nem kaptunk értesítést, hogy baj lenne. Kapcsolatban állunk olyan rokonokkal, akik tartják vele a kapcsolatot. Hát az a nap elmúlt, viszont azóta különös érzéseim vannak... Rossz a közérzetem, nincs étvágyam pl. csokira, pedig azt nagyon sokat ettem pár nappal ezelőtt, mindig pár naponta megvolt az egy tábla csoki. Ma pedig már nem kívántam egyáltalán. Lehet ez valaminek a jele? Srácok, könyörgöm segítsetek, mert már azon gondolkodok, hogyha ez tovább fokozódik, félek baj lesz... Mi lehet ez?
Nem vagy elmebeteg!!! Ne aggódj. Megvisel ez a helyzet, hogy édesapád elhagyott és beteg, emiatt érzed magad rosszul.
Csak rossz közérzeted van és nincs étvágyad, vagy mást is érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!