Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem múlik el? Ez már...

Miért nem múlik el? Ez már nagyon beteges. Mindenképp menjek vele pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kérdésem lenne.Két hónappal ezelőtt a fürdőkádban végeztem önkielégítést (leírni is rossz, többet nem csinálok ilyet) aztán megfordult a fejemben hogy nem e maradhatott a kádban "valami" és nagyon megijedtem. Rákerestem hogy mik a terhesség tünetei és utána azóta észlelem is magamon. Na ez még jobban beijesztett. Sosem voltak e féle tüneteim így nagyon megrémültem. Azóta kétszer is menstruáltam, de valahogy gyengébbnek véltem. Kérdeztem itt gyakorin hogy ugye semmi esély a terhességre, persze rögtön hülyének voltam titulálva. Ilyenkor kicsit megnyugszom mindig, de másnapra előjön a szokásos szorongás a tünetekkel együtt. Rettegek a terhességtől így valószínű beképzelem. Mert nyilván nem lehet hogy ennyitől terhes legyek. Mégis megszállotja vagyok, minden percben ezen kattogok. Olvastam hogy a stressz okozhat magas prolaktint, amitől fájhat a mell. Már nagyon beteges ez a félelem tudom. De most is menstruáció után vagyok és fájnak a melleim.

Jöhet hideg, meleg, az is hogy hülye vagyok, idióta, stb. De nagyon nagyon félek, sohasem éreztem ilyeneket eddig. Nagyon nem szeretnél gyereket. Még egy jó ideig nem is fogok nemi életet élni emiatt, mert akkor aztán tényleg bekattanok.

Szerintetek van lehetőség kigyógyulni egyedül, vagy mindenképp keressek fel egy szakembert? Köszönöm ha válaszolsz 😊

2019. szept. 4. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Anyukád helyében biztosan mondtam volna, hogy te is a kádból vagy 😂

Bocsi, remélem megoldódott/dik.

2019. szept. 16. 21:43
 22/32 anonim ***** válasza:
50%
1 hónap alatt nem sikerült megoldanod, hogy kiemelted? Persze, már 3 hónapos terhes vagy. :D Úristen...
2019. okt. 4. 12:28
 23/32 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem pszichológushoz járni. Négyszer voltam. Nem igazán van nagy változás. Még mindig rámtörnek ilyen pánikrohamok, azért emeltem k
2019. okt. 4. 12:34
 24/32 anonim ***** válasza:
33%

22: Bármennyi hónapja volt, logikátlan a félelem, ha minden ilyen "zavart" meg lehetne oldani sima logikával, akkor nem lenne miről beszélni, nem lenne továbbá szükség pszichiáterekre, és pszichológusból is sokkal kevesebbre.

Hogyha nem vagy tisztában az ilyen dolgokkal, és híjján vagy az empátiának, ráadásul még degenerált is vagy, nem értem minek válaszolsz...

2019. okt. 4. 17:49
 25/32 anonim ***** válasza:
73%
Én vagyok a degenerált? :D Amúgy ilyen pszichológusokra/pszichiáterekre sincs szükség, aki egy hónap alatt nem ért el semmit.
2019. okt. 4. 20:33
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tisztem eldönteni, de nem értem miért kell idelőni egy ilyet, hogyha nem tudsz építőt írni...
2019. okt. 4. 21:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm az építő jellegű választ. Esküszöm hogy nem egy unatkozó tini vagyok akinek sokan gondolnak. Tényleg valós a problémám. És mégegyszer hálás vagyok mindazoknak akik megértően álltak hozzá, és kisegítettek egy válasszal. Azoknak is köszönöm akik ezt egy kicsit nyersebben fejezték ki, ezzel is egyértelműsítve a helyzetet.
2019. okt. 4. 21:04
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nagyon sajnállak, hogy nem oldódott meg még a problémád. A mellfájdalom teljesen természetes, a hormonok okozzák. Nem csak terheseknél van. Ajánlom neked, hogy menj el egy pszichológushoz, aki betanít neked egy megfelelő relaxációs szöveget erre a problémára. Saját magad is a gondolataidat tudod jó irányba befolyásolni. Az agyunk amit sokszor hall, egy idő után elhiszi.
2019. okt. 4. 21:49
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

26, te írtad, hogy degenerált vagyok...

Amúgy épp az a probléma, hogy a kérdező már jár pszichológushoz.

2019. okt. 4. 22:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: Bocsi szarul válaszoltam látom utólag, a pszichológus munkáját gondoltam, hogy nem tisztem minősíteni, nem tudom, mit ért volna el egy másik pszichológus, nem vagyok szakmabeli.
2019. okt. 4. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!