Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem múlik el? Ez már...

Miért nem múlik el? Ez már nagyon beteges. Mindenképp menjek vele pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kérdésem lenne.Két hónappal ezelőtt a fürdőkádban végeztem önkielégítést (leírni is rossz, többet nem csinálok ilyet) aztán megfordult a fejemben hogy nem e maradhatott a kádban "valami" és nagyon megijedtem. Rákerestem hogy mik a terhesség tünetei és utána azóta észlelem is magamon. Na ez még jobban beijesztett. Sosem voltak e féle tüneteim így nagyon megrémültem. Azóta kétszer is menstruáltam, de valahogy gyengébbnek véltem. Kérdeztem itt gyakorin hogy ugye semmi esély a terhességre, persze rögtön hülyének voltam titulálva. Ilyenkor kicsit megnyugszom mindig, de másnapra előjön a szokásos szorongás a tünetekkel együtt. Rettegek a terhességtől így valószínű beképzelem. Mert nyilván nem lehet hogy ennyitől terhes legyek. Mégis megszállotja vagyok, minden percben ezen kattogok. Olvastam hogy a stressz okozhat magas prolaktint, amitől fájhat a mell. Már nagyon beteges ez a félelem tudom. De most is menstruáció után vagyok és fájnak a melleim.

Jöhet hideg, meleg, az is hogy hülye vagyok, idióta, stb. De nagyon nagyon félek, sohasem éreztem ilyeneket eddig. Nagyon nem szeretnél gyereket. Még egy jó ideig nem is fogok nemi életet élni emiatt, mert akkor aztán tényleg bekattanok.

Szerintetek van lehetőség kigyógyulni egyedül, vagy mindenképp keressek fel egy szakembert? Köszönöm ha válaszolsz 😊

2019. szept. 4. 08:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Menj már orvoshoz komolyan. Kb 10x kiírtad ezt a kérdést. Gondolom nehéz a felfogásod. Nem is értem, hogy valakinek hogy juthat ilyen az "eszébe". Nem vagy terhes, de már elmondták kb 1000x. Inkább mentális beteg, mert ez nagyon nem normális.
2019. szept. 4. 10:58
 12/32 anonim ***** válasza:

Szerintem egy előző kérdésedhez már írtam, de én is ugyanígy rettegek, mint te. Annyi, hogy én szexelek, de mindig gumival.

Ha nem múlik a szorongás, keress te is szakembert. Én más okból járok pszichoterapeutához, de ezt is fel szoktam neki hozni.

2019. szept. 4. 12:19
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mar nagyon sokszor kiirtad ezt a kerdest. Talalj mar ki uj sztorit legyszi, mert ez mar uncsi.
2019. szept. 4. 13:02
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolsz hogy előtted egy férfi kielégítette

Magát a kádban és maradhatott a felületen ondó???

2019. szept. 4. 15:44
 15/32 A kérdező kommentje:
#14 igen arra gondoltam...
2019. szept. 5. 08:12
 16/32 anonim ***** válasza:

Mindenképpen javasolnám pszichológus megkeresését. Ha ezt az adott félelmedet le is győződ, akkor jönni fog a következő ami miatt szorongani fogsz.

Az igazi okok sokkal mélyebben vannak a tudatalattidban mint látnád, egy pszichológus segíteni fog felszínre hozni és megküzdeni velük. Ne menekülj egész életedben, irány egy szakember!

2019. szept. 5. 13:35
 17/32 anonim ***** válasza:
Atya úr isten. Ez megint a szülők hibája mert nem adnak normális felvilágosítást. Nem lesz semmi bajod és ne menj orvoshoz se mondd meg anyukádnak hogy világosítson fel a dolgokról.
2019. szept. 5. 14:53
 18/32 anonim ***** válasza:

Egyébként az már tök jó hogy itt most nem arról vitatkozunk, hogy lehetsz e terhes, hanem hogy ez mentális probléma e.

A kádban maszturbálással semmiféle probléma nincs, maszturbálástól nem lehet teherbe esni a spermiumokat megöli a víz alapból, és az orgazmusnak kevés köze van ahhoz, hogy terhes leszel-e vagy sem, nemi erőszakból is lehet terhesség. Ha friss ondóval beáztatott dildoval csináltad volna egy száraz kádban akkor lehetne ennek a biológiai oldaláról vitatkozni.

Amiket leírtam,a zoknak az átgondolása esetleg segíthet, hogy mennyire piszok lehetetlen az, amitől szorongsz. De szerencsére ide már te is eljutottál, csak gondoltam hátha segít. Igen ha így félsz egy teljesen irracionális dologtól, akkor irány a pszichológus, igazából kevés ennél irracionálisabb félelemről hallottam eddig, ki lehet belőle gyóguylni persze, de ez egy hosszú mentális munka, bár olyan so kválasztásod nincs, emrt vagy nekilátsz vagy marad minden így, ez meg nyilván elég rossz.

2019. szept. 8. 15:07
 19/32 A kérdező kommentje:

Akkor ugye teljességgel lehetetlen és semmi esély így? A tünetek még mindig fennállnak.

Kedden már megyek pszichológushoz...

2019. szept. 9. 13:24
 20/32 A kérdező kommentje:

Akkor csak beképzelem, ugye?

Hjajj, nagyon megrémiszt. De itthon is mindenki azt mondja hogy feleslegesen kattogok rajta.

2019. szept. 9. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!