Szülés után mindenképp meg kell várni, hogy megjöjjön az első menzesz, a fogamzásgátlás céljából?
Nem kell megvárni. Azalia a neve, talán más készítmény nincs is. Progesztogént tartalmaz, tehát semmi ördögtől valót. Ezt a hormomt termeli a petefészek, majd a méhlepény nagy mennyiségben a várandósság alatt, tehát egy „álterhességet” imitál.
Minden gyógyszer kockázatos, a sima fogamzásgátló is, ez is. Egyetértek. Művi, nem a természet alkotta.
De ha csak a progeszteront nézzük, a szoptatott babára semmi veszélye, ennyi erővel egy várandós, de még előző babáját szoptató anya veszélybe sodorná a szopizós babáját, mert újra várandós. Elnézést, ez már OFF.
Mi se akarunk több gyereket. Három után megcsinálják az elkötést, szerencsére császár alatt azt is letudtuk.
Az Azaliaról elég sok rosszat olvasni, többek között sokan esnek mellette teherbe, szoptatás alatt. Nem bíztam benne soha, előzö szülések után gumit használtunk. Semmi probléma nem volt.
Köszönöm mindenkinek.
Nekem is császárom volt, mind3,de elfelejtette közölni az orvos,hogy ingyen elkötnek a 3 után. Így nem lettem elkötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!