Lassan 2 eves a kisebb fiam, csaszarral szultem. Szopik meg. Szules ota nem jott meg. Voltam dokinal, minden rendben. Nincs cisztam. Megnezte uh n a mehnyalkahartyat,4,7mm. Tehat kezd vastagodni. Mindenkepp megjon, vagy lehet esely terhessegre?
Ez a lelet nem mond az égvilágon semmit. A 4,7 mm nyálkahártya az nagyjából kicsivel a menstuáció utáni vastagság, a tüszőrepedésre 7-8 mm kell legyen kb. hogy mire leér a zigóta, legyen mibe beágyazódni (8-10 mm). Igazából a nyálkahártya vastagság totál mellékes infó amellett, hogy van-e egyáltalán peteéséred, mert ha nincs, akkor édesmindegy, hogy milyen a nyálkahártya.
Ekkora nyálkahártya mellett, csak ebből önmagában nem jelenthető ki, hogy megvolt a tüszőrepedés, tehát nem tudom, milyen jósgömbből mondta a doki, hogy meg fog jönni. (IR-es vagyok, nekem pl. ha nem volt peteérés, akkor nem jött meg, akár fél-egy évig sem. Ettől persze nálam is volt mérhető nyálkahártya, pont ilyen semmitmondó méretű, mint nálad.) Ha látott volna sárgatestet pl. akkor bizonyított lenne a peteérés és hogy megjön/terhes lehetsz.
Sokat
Ejjel is.valaminek kelene tortenjen ha kezdet vastagodni nyalkahartya.nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!