Borderline betegnek érdemes belevagni egy párkapcsolatba?
Az a gond, hogy nagyon szükségem lenne terápiára, de nagyon drága és nemtudom kifizetni.. Korábban jártam, másfél évig egyhuzamban, de havi 65 ezer Ft volt kB és ami ilyen Sztk-s, az meg nem ér semmit, főleg nem borderline-ra..
Most találtam egy kedvezményes helyet, de ott is 8000 egy alkalom. És akkor ne is beszéljünk, hogy borderline - nál van, hogy azt mondják úgy érdemes járni, hogy igazán hatékony legyen, hogy heti 2x. Hát köszönöm, és kinek van ennyi pénze?
Nem, TFP terápiára... Nem kérdezd minek a rövidítése, mert elfelejtettem.. Az volt a lényege, hogy a terapeutam nem azt akarta, hogy a viselkedesem tanuljam meg szabályozni, hanem hogy megertsem, miért érzem azt amit és miért viselkedek így. Szerinte a kognitív terapianak kevésbé veszem hasznát, és hogy nem az a megoldás, hogy leszabalyozom magam, közben pedig nem értem, miért viselkedek úgy ahogy.
Lehet nem így gondolja, de én ezt vettem le az ő latasmodjabol... Szoval Ő ezt a fajta terápiát preferálta a kognitivval szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!