Nem tudom elfogadni, hogy felnőtt vagyok?
Figyelt kérdés
20 éves Elmultam, és nem tudom elfogadni hogy felnőtt lettem ugyanúgy 15. 17 évesnek érzem magam, milyen betegség ez? Félek a felnőtt lét tol, felelősségtol stb, mas is van így?2019. aug. 30. 21:27
1/10 anonim válasza:
Ez nem betegseg, csak keson érő vagy. Majd idovel jobb lesz, orulsz majd neki ha eretebb leszel, mert maskent latod majd a vilagot.
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván felnőttként látom úgy a dolgokat csak egyszerűen nem tudom elfogadni felnőtt létet,
2019. aug. 30. 21:36
3/10 anonim válasza:
Ez akkor fog változni, hogyha olyan sikerélmények fognak érni, amiket felnőttként teremtesz magadnak. Nálam is van egy ilyen későnérő hajlam, én is kissé pánpéteresen nem akartam felnőni, majd ahogy olyan dolgokat tapasztaltam meg, amik csak felnőttként élhetőek át, sikerült átértékelnem ezt az álláspontot.
4/10 anonim válasza:
Nezd: az elet megy tovabb, nem tudsz tenni ellene, nezd a jo oldalat, felnottkent ugy alakitod az eleted ah neked tetszik, lehetsz szabad is.
5/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom talán változhat.
2019. aug. 31. 12:28
6/10 A kérdező kommentje:
Más is van így??
2019. aug. 31. 22:45
7/10 anonim válasza:
Igen, de hidd el a kor csak egy szam, amit az emberek azert talaltaki h tudjuk merni az idot. Tul nagy tulajdonsagot tulajdonitasz neki.
8/10 anonim válasza:
*Annyi eves vagy, amennyinek erzed magad!
10/10 anonim válasza:
nálam is ilyesmi van, egyébként borderline-oknál előfordulhat (én is az vagyok), de persze nálad tényleg jelenthet csak annyit, hogy későn érő vagy
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!