Szerintetek mi bajom, és mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy önbizalomhiányom lenne, mert amikor tükörbe nézek, nem látom rondának magam. Sportolok, úszok és futok, odafigyelek a táplálkozásomra, a testápolásra, a higiéniámra, az öltözködésemre, mégis amikor találkozok valakivel egy új emberrel és esetleg kommunikálni kell vele, leblokkolok. Görcsbe rándul a gyomrom zsibbadni kezd a testem, zúg a fejem és összekuszálódnak a gondolataim, nem pereg a nyelvem, és kapkodom a levegőt. Nagyon rossz, mert szeptembertől készülök egyetemre és félek, hogy emiatt nem leszek szimpatikus sok embernek. A múltkor megállított az utcán egy Greenpeaces lány. Nagyon szép volt és a környezettudatos életmódról kérdezősködött, ami az egyik kedvenc témám, mégis össze vissza rihegtem röhögtem, dadogtam, kapkodtam a levegőt és láttam rajta, hogy azt gondolja, hogy ez tuti nem egészséges. Pedig láttam rajta, hogy először szimpatikus volta neki és lehet, hogy még tetszettem is. Amikor a barátaimmal vagyok vagy a családdal le sem lehet lőni, folyton beszélek, de amikor új emberrel találkozom, vagy olyannal, aki tetszik, akkor ilyen leszek. Mit csináljak magammal, olyan rossz ez. 20 éves fiú vagyok.2010. júl. 13. 17:19
11/14 anonim válasza:
próbáld ki még a valeriana drazsét vagy a sedatív Pc-t
nekem ezek általában szoktak használni
de én egyszer vettem be xanaxot, és hát attól én rosszul voltam, fájt a fejem, szédültem, mintha nem is én lettem volna, mint aki tiszta kómás, és egész éjjel nem aludt
ezért én áttértem a homeopátiás szerekre, de menj el orvoshoz és szerintem egy beszélgetés is jót fog tenni, vagy természetgyógyász, kineziológus
12/14 A kérdező kommentje:
Kineziológushoz jártam három évig, az nagyon jó volt és sokat segített csak aztán a nő elköltözött Görögországba és szépen lassan visszafejlődtem.Én is szedtem Xanaxot, de nagyon erős volt és jobban magam alá kerültem tőle, aztán áttértem a Frontinra, de később olvastam róla, hogy hosszú távon sterilizálja a férfiakat, ezért inkább abba hagytam.
2010. júl. 14. 17:17
13/14 anonim válasza:
Azokat ki írta fel, ha még nem voltál pszichiáternél? Háziorvos?
14/14 A kérdező kommentje:
Anyukámnak írták fel magas vérnyomásra, de nem szedte, mert azt mondta, hogy vizesedik tőle és helyette én szedetem egy darabig. Tudom, hogy ilyet nem szabad csinálni, de már ne szedem.
2010. júl. 15. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!