Akik vagdossák magukat hogyhogy nem véreznek el?
én vagdostam magam elég durván, többször össze is kellett varrni
de az nem igaz, hogy ez minden esetben segélykiáltás, sőt
én sokszor így vezettem le a feszültséget, így büntettem magam, és ebbe a fájdalomba menekültem a lelkiek elől, imádtam azt az érzést, amikor megvágtam magam
Én vagdostam magam (néha most is... tudom, rossz dolog) de sose mélyen.
Általában nem is vérzem, csak egy picit "gyöngyözik"
A fájdalom a cél, meg a kis csíkok "emlékeztetőnek", nem szükséges a mély vágás.
Azzal kezdeném, hogy nincs semmi értelme, nem is volt, de kamaszként úgy éreztem van. Én tényleg meg akartam halni, csak nem volt még internet ahol utána nézhettem volna bármi ilyesminek. Persze utólag már örülök neki, hogy így alakult és nem sikerült. Nekem konkrétan a fájdalom miatt nem ment. Nem hosszában, hanem keresztben kezdtem átvágni a csuklomnál (én hülye), borzalmasan fájdalmas! Majdnem két évtized után is egy közel fél cm vastag heg látszik a csuklomon, ennek ellenére nem viccelek, volt időm az erdöböl kisétálni (kb 2km), az egyik út mentén végig gyalogolni az első kocsmáig (még 1km) és még egy fél korsó sör is belefért, a pult túloldaláról nem is vett észre semmit a csapos, csak azt hogy zavart vagyok, gondolom ez egy kocsmában nem feltűnő, de a picit később besétálo vendég észrevette, hogy az ölemben van a kezem és a szék alatt már kisebb vértocsa. Kihívták a mentöt, az még 10perc volt mire kiértek, az autóban már elszoritották rendesen a vérzést. Ez sem kellemes amúgy. És képzelhetitek mennyire fájdalmas az idegeket átvágni a kezedben, ha utána érzéstelenítés nélkül összevarrták és nem különösebben hatott meg a dolog..
Szóval tanusithatom, semmi értelme keresztbe vágni, kvázi képtelenség meghalni.
Amúgy szuicid hajlam esetén mindenki kérjen szakszerű segítséget, most már névtelenül is sokkal könnyebb interneten akár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!