Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel vagdossák maguk az...

Mivel vagdossák maguk az osztálytarsaim?

Figyelt kérdés
Állandóan mutogatják. És nem értem mivel csináljak. Azt mondják borotvával. Meg ollóval. De nem értem borotvával hogy? Nem fáj nekik? Mire jó ez??
2019. márc. 28. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Mindennel lehet úgy vágni, hogy meglátszódjon, fájjon egy kicsit, de ne vérezz el tőle. Azért mutogatják, mert a tipikus, kisgyerekes problémáikat úgy kompenzálják, hogy így magukra vonják a figyelmet. Egyéb kérdés?
2019. márc. 28. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ne foglalkozz velük. Teljesen hülyék.
2019. márc. 28. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért kérdezed, mivel, ha mondták, hogy ollóval, meg borotvával?

Amúgy a borotvával -feltételezem- úgy, hogy a pengéjét "hosszában" húzzák el a bőrükön. Nem tudom, érthető-e így.

Fáj nekik, sokan épp azért csinálják, hogy fájjon, ez eltereli a figyelmüket a stresszről, aggodalmakról, problémákról, stb. Mondjuk ha ők folyton egymásnak mutogatják, és ezt ugye nem is titokban teszik, mert pl. te is láttad, akkor lehet, hogy a figyelmet szeretnék magukra vonni, vagy szeretnének ilyen módon egy bizonyos szubkultúra tagjai közé tartozni, vagy oda tartozónak érezni magukat. Vagy talán egymásnak akarnak megfelelni ezzel, "felvágni vele egymás előtt" - hogy stílusosan fogalmazzak :) Tinédzser korban ez is gyakori sajnos... Meg az is gyakori, hogy valaki tényleg lelki okokból kifolyólag csinálja, nem tudja épkézláb technikákkal levezetni a benne lévő stresszt, később meg majd zártosztályokon végzi, személyiségzavarokkal diagnosztizálva, sok esetben alkohol-, és drogfüggőként, stb. Többség szerencsére "kinövi".

2019. márc. 29. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat xdd már értem. De ők ezt menőnek hiszik hogy ezt csinálják. Azért kérdeztem hogy mivel mert nem értettem borotvával hogy, és azt hittem ez valami kifogás xd
2019. márc. 30. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Mármint azt a pengét kiszedik?😂😂😂 Ezek tényleg barmok
2019. márc. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!