Mi van velem, miert vagyok ennyire hangulat ember es ilyen fura?
Figyelt kérdés
3 eve mar, hogy tortent az eletemben egy nagy csalodas. Azota eleg instabil vagyok erzelmileg. Hol kicsattanak az oromtol, hol felporgok, utana mindig depresszios leszek, hol azt erzem hogy ures minden nincs kedvem senkihez es semmihez, nem motival semmi. Hol par percre meg jon a motivaciom, vagy csak ugy elvagyok, viszotn nyugodt vagyok. Gondoltam azert is lehet mert a csaladi kornyezet ahol elek nem a legjobb. Allandoan feszültseg, veszekedes, alkoholista mostoha apa, pszichesen beteg idos felnott testver aki allandoan csesztet es nem hagy beken. Es az anyam, aki semmit se tesz csak szenved és turi az egeszet.. Unom mar ezt a kornyezetet ahol vagyok, de semerre se tudok lepni 18 evesen. Van meg 2 evem a gimibol. Barataim nincsenek. Nem regiben jottem ossze egy fiuval. Meseltwm neki dolgokrol, de mellette is ugyanezeket erzem.. Hogy instabil vagyok erzelmileg. O normalis es rendes velem meg se tudom meg szeretni se, viszont jo, hogy it5 vqn mellettem. Viszont llandoan velem akar lenni en pedig muszaj hogy egyedul legyek neha es sok ez igy egyszerre.Neha hozza sincs kedvwm csak ahhoz hogy bezarkozzak és az üres szobaba legyek. Mi van velem, mit tegyek? Nem vagyok boldog aksrmit csinalok2019. aug. 3. 06:11
1/2 anonim válasza:
Menj el egy pszichiáterhez, hátha bipoláris szindrómád van.
2/2 anonim válasza:
Itt a nyár, csak találsz valahol egy üres szobát, menj ki a természetbe vagy vízparthoz ott is általában csend van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!