Dragon00121 kérdése:
Nemrég szakítottam párommal ezért őngyilkosságot akartam elkövetni a vizsgálatok során kiderült hogy HEPATITIS C fertőzött vagyok amit eddig nem tudtam volt páromnak hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Beszéljek vele őszintén hogy lehet megfertőztem ?2019. jún. 15. 18:24
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm most beszéltem a lánnyal nagy nehezen azt mondja h pont most szakitás után volt nagylaboron nálla semmi gond szerintetek hazudik ? Nem hiszem h pont laborvizsgálatra ment mert az uj bakkal nagy a szerelem mert most kiderült van más neki 😂 szerintetek mennyire igaz ?
2019. jún. 18. 16:17
12/17 anonim válasza:
HCV nem feltétlenül látszik a laboron. Még a májfunkciók sem feltétlenül emelkedettek, szóval lazán lehet fertőzött.
13/17 A kérdező kommentje:
Mivel nem azt keresik pontosan gondolom nem mutatja ki a labor
2019. jún. 18. 20:57
14/17 A kérdező kommentje:
A nagynéni rámírt hogy küldjem át a papirjaimat meg mindent stb meg mondtam neki hogy már nem vagyunk egy család nem kell velem foglalkoznia eggyiknek sem !
2019. jún. 22. 13:26
15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok nagy változások vannnak kezelnek a betegséggel eddig jól alakúl minden elvileg meggyogyulhatok és a volt barátnőm legalább beszél újra velem elvagyunk remélem hejre áll az életem újra
2019. júl. 6. 08:03
16/17 anonim válasza:
hogy áll a kezelés, aggódom érted! mik a fejlemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!