Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nemrég szakítottam párommal...

Dragon00121 kérdése:

Nemrég szakítottam párommal ezért őngyilkosságot akartam elkövetni a vizsgálatok során kiderült hogy HEPATITIS C fertőzött vagyok amit eddig nem tudtam volt páromnak hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Beszéljek vele őszintén hogy lehet megfertőztem ?
2019. jún. 15. 18:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy ő fertőzött meg? De mindenképp beszélj vele, mert ha esetleg tényleg tőled indult, nem tőle, akkor ki kellene vizsgáltassa magát mindenképp.
2019. jún. 15. 18:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen igen, testnedvekkel is terjed. Az sem kizart, hogy te kaptad el tőle.

Figyelmeztesd mindenképp. És kitartást kívánok.

2019. jún. 15. 18:49
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként 2# vagyok, már csak azért is kötelességed elmondani, hogy tudjon róla és ne fertőzzön meg ő se senkit.

Ráadásul minél előbb derül ki, annál több esély van. Joga van tudni.

2019. jún. 15. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:

Nemi úton ugyan tud fertőzni de kicsi az esély az átvitelre, de persze le kell szűrni.

Ami viszont rohadt érdekes, hogy te hogyan kaptad el? Drogoztál esetleg kaptál vért? Van tetoválásod vagy piervinged? Ugyanis főleg parenterálisan, magyarul tűszúrással terjed.

Szerencsére az esetek 90 százalékában ki lehet gyógyulni belőle, habár az antivirális kezelés elég sz.r élmény állítólag. Szóval ne keseredj el, meg fogsz gyógyulni. :-)

2019. jún. 15. 21:50
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok droghasználo van nyelv pircingem és tetoválásom is lehet valami szalonban nem volt steril? Vagy én is elkaphattam esetleg nemi úton mivel régen elég sok kalandban volt részem sajnos ezt nem tudhatom meg gondolom
2019. jún. 16. 04:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Itt a tetoválás/piercing a valószínű. Nem steril eszközt használhattak.
2019. jún. 16. 08:13
 7/17 A kérdező kommentje:
A volt baratnőm tetovált házilag lehet ö miadta kaptam el ?
2019. jún. 16. 17:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Mivel odáig fajult a dolog hogy letiltott ezért a gyilkosságos szarság miadt elmondtam a testvérének aki majd ha tud vele beszélni akkor elmondja neki és mivel ő rá is tetovált ő is kivizsgáltatja magát köszi a válaszokat remélem időben értesül rolla
2019. jún. 17. 23:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy van valami neki alakuloba szoltam a srácnak hogy tudjon rolla meg a gyerek szuleit is értesitette a vsaládja
2019. jún. 18. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:

Jól tetted!

Sajnos előfordulhat, hogy a tetoválás volt a gond, ezek a házi dolgok nem túl jó ötletek.

Remélem meggyògyulsz.

2019. jún. 18. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!