Nemrég szakítottam párommal ezért őngyilkosságot akartam elkövetni a vizsgálatok során kiderült hogy HEPATITIS C fertőzött vagyok amit eddig nem tudtam volt páromnak hogy mondjam el?
Egyértelműen igen, testnedvekkel is terjed. Az sem kizart, hogy te kaptad el tőle.
Figyelmeztesd mindenképp. És kitartást kívánok.
Egyébként 2# vagyok, már csak azért is kötelességed elmondani, hogy tudjon róla és ne fertőzzön meg ő se senkit.
Ráadásul minél előbb derül ki, annál több esély van. Joga van tudni.
Nemi úton ugyan tud fertőzni de kicsi az esély az átvitelre, de persze le kell szűrni.
Ami viszont rohadt érdekes, hogy te hogyan kaptad el? Drogoztál esetleg kaptál vért? Van tetoválásod vagy piervinged? Ugyanis főleg parenterálisan, magyarul tűszúrással terjed.
Szerencsére az esetek 90 százalékában ki lehet gyógyulni belőle, habár az antivirális kezelés elég sz.r élmény állítólag. Szóval ne keseredj el, meg fogsz gyógyulni. :-)
Jól tetted!
Sajnos előfordulhat, hogy a tetoválás volt a gond, ezek a házi dolgok nem túl jó ötletek.
Remélem meggyògyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!