Ha voltatok már gilisztásak mik a tünetei?
Figyelt kérdés
A tüneteim arra utalnak, hogy valamelyik fajt elörököltem egy kutyától. Milyen tüneteitek voltak? Mi a kezelése?2010. júl. 3. 22:17
11/14 anonim válasza:
Nem kell szekletminta elemzes, elmondod mik a panaszaid (viszketes, feher pontok a szekletben, kellemetlen erzes stb) es rogton felirja a fereghajtot
12/14 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem kell tudniuk,hogy milyen féregfajról van szó?A gyógyszer mindre hat.Jól mondom?
Amugy még én nem jutottam el a dokihoz,kisgyerek,mellett nehéz,de a héten megyek az tuti.
13/14 anonim válasza:
19:58 vagyok, az emberben haromfele belfereg szokott megjelenni, a cernagiliszta, az orsofereg es a galandfereg. A tunetek alapjan a kerdezonek cernagilisztaja lehet, ez a leggyakoribb es a legvaloszinubb. Mebendazollal kezelik, ami egy szeles spektrumu fereghajto szer, tehat tobb feregfajtara hasznalhatjak.
14/14 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban volt cérnagilisztám. Arra emlékszem, hogy a végbélnyílásom nagyon viszketett, de főleg esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!