Mennyi időm van még hátra kedves emberek (vérmérgezés)?
Figyelt kérdés
Helló.Csak szeretnék itt elbúcsúzni mert nem hiszem sokáig élek.Néha megcsíp egy szúnyog és olvastam,hogy a szúnyogtól vérmérgezést lehet kapni.És mivel néha megcsípnek lehet nem veszem majd észre(ha késsel lenne vagy ilyennel az ok de a szúnyogcsípést nem figyelem mindíg)és eljut a szivemhez és meghalok.Lehet már most meghalok lehet, hogy miután eszt leírtam holnapra meghalok.Nagyon félek emberek ez a fertözés meg fog engem kínozni?És ez nem kamu kérdés de mindíg rémisztenek az orvosi lapok, hogy szunyogok 85% tartalmaz olyan baktériumot ami vérmérgezést indít el.Sajnálom.Csak annyit akarok tudni mennyi míg ez lemegy és , hogy lesz fájdalom.2010. jún. 23. 23:01
11/15 anonim válasza:
én a holland királynő vagyok, az angol épp teázik, mert fázik így a hűvös éjszakában ;)
nem láttátok a Télapót, mára beszéltük meg a sakkot...
12/15 anonim válasza:
Nem vagy bolond, van ilyen. Kevés az esélye, de a szúnyog igenis okozhat ilyesmit.
13/15 anonim válasza:
No, szúnyogcsípés okozta vérmérgezésről még nem hallottam, bár ettől mondjuk még megtörténhet. De a vérmérgezés nem egyik pillanatról a másikra visz el. A seb környéke begyullad, láz, remegés, a fertőzött sebtől megindul egy piros csík a szív felé. Ezt észrevennéd, az biztos. Ilyenkor ügyelet, kapsz egy szurit és ennyi.
14/15 anonim válasza:
Az árvizi területek tele vannak most szunyogokkal aTv mindennapi témában közli,hogy sem maláriát semilyen fertözést a szunyogok nem terjesztenek.A vérmérgezés magas lázzal és piros csikkal kezdödik Hogy tudsz élni,ha ennyire félsz?ilyen piti dolgoktol.Költözz be egy üvegbura alá,ahol van oxigén.De elötte menjj el orvoshoz.
15/15 anonim válasza:
Akkor le kell írnom, bizony van szúnyog által csípett vérmérgezés. Az unokanővéremet megcsípte 6 évesen egy szúnyog, azóta beszédhibás, 5 percnél tovább nem tud járni, néhol hülyeségeket mond na mindegy a lényeg hogy nem 100%- os, és az orvosok megállapították hogy szúnyog okozta vérmérgezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!