Mennyi időm van még hátra kedves emberek (vérmérgezés)?
Figyelt kérdés
Helló.Csak szeretnék itt elbúcsúzni mert nem hiszem sokáig élek.Néha megcsíp egy szúnyog és olvastam,hogy a szúnyogtól vérmérgezést lehet kapni.És mivel néha megcsípnek lehet nem veszem majd észre(ha késsel lenne vagy ilyennel az ok de a szúnyogcsípést nem figyelem mindíg)és eljut a szivemhez és meghalok.Lehet már most meghalok lehet, hogy miután eszt leírtam holnapra meghalok.Nagyon félek emberek ez a fertözés meg fog engem kínozni?És ez nem kamu kérdés de mindíg rémisztenek az orvosi lapok, hogy szunyogok 85% tartalmaz olyan baktériumot ami vérmérgezést indít el.Sajnálom.Csak annyit akarok tudni mennyi míg ez lemegy és , hogy lesz fájdalom.2010. jún. 23. 23:01
1/15 anonim válasza:
a hipochondriád kéne kezeltesd...
2/15 anonim válasza:
xDDD Ez nagyon loool. Engem már idén is pl nemegyszer összecsipkodtak, de még ittvagyok és ÉLEK! xDDD
Amúgy meg én nem nagyon hallottam ilyenről. xD Sztem ez baromság. xD
3/15 A kérdező kommentje:
De nem értelek titeket.Tudom miről beszélsz amikor egy ember fél mindenféle betegségtől.De én csak egytől és azért is csak mert a szúnyog mindenkit megcsíp.Nem tudom, hogy alhatnak az anyukák nyugodtan ha a babájuk simán elkaphat ilyet vagy bármelyik ember.
2010. jún. 23. 23:07
4/15 anonim válasza:
mielőtt meghalsz kedvesem, tanulj meg írni.
ironikus lenne, ha egy szúnyog csípésben halnál meg :-)))
rajtam összesen 37 csípés van, mivel tópart közelében lakok. És ÉLEK, VIRULOK.
5/15 anonim válasza:
"eszt"... addig is, amíg meg nem halsz, forgasd az Helyesírási Szótárt... és keress fel egy pszichiátert, ő talán tud még rajtad segíteni...
6/15 anonim válasza:
Nem kaptál el a szúnyogcsípéstől vérmérgezést! Ne pánikolj. ( Magas láz, szapora légzés, piros csík ami növekszik...)
7/15 A kérdező kommentje:
2. Nem minden szúnyog adhat át ilyen baktériumot.Neked szerencséd volt de LÉTEZIK ilyen, még itt a gyakorikérdésen is volt már ember aki leírta hogy megcsípte a térdét, fürdés közbe vette észre, ment orvoshoz és csak 1 napja lett volna hátra!
2010. jún. 23. 23:09
8/15 anonim válasza:
Ha valaki itt leírja a Gyakori kérdések-en, hogy ő az angol királynő, akkor te nyilván "felség"-nek fogod titulálni ezentúl, és meghajolsz a monitor előtt... Ugye?
9/15 anonim válasza:
Ez bizony így igaz, engem is megcsí
<meghalt. én a pasija vagyok, be sem tudta fejezni a levelet szegénykém...>
10/15 A kérdező kommentje:
Eh... vagyis nem igaz?Bakker egy hazugságon pánikoltam be.Bakker.. Istenem, hogy dölhettem be egy ilyennek.Na akkor izé tárgytalan(én bolond...)
2010. jún. 23. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!