Miért nem kaptam még el egy náthát se a télen?
Tudom, kicsit idétlenül hangzik és örüljek neki...de elgondolkodtatott. Minden évben, amióta tudom az eszem, jön az ősz és én náthás leszek, minimum. Egy tél alatt átlagosan 2-3 náthát szoktam letudni. Köhögéssel párosulva általában. Köhögésből minimum 2 kört futok. Tavalyi téllel (2016-ban) elkaptam a köhögést és a náthát és minimum másfél hónapig ki se tudtam belőle mászni. 3 kört nyomtam le egymás után.
Most meg itt köhög mellettem a férjem egy hónapja és nem kapom el, pedig az szokott az első lenni, hogy elkapom. Ő volt már náthás is, tegnap előtt azt hittem, megfázom, mert hasonló körülmények között ez szokott történni, és semmi. Valami kis betegsége is volt a férjemnek és azt se kaptam el....pedig el szoktam.
Tapasztalt már valaki ilyet? Pedig nem csinálok semmit másképp....valahogy mégiscsak erősebb lenne az immunrendszerem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!