Elkaptam a vírusos hányás, hasmenés betegséget. Tegnap elmentem az ügyeletre, kaptam injekciót. Holnapra elmúlik?
4-es nem igazán értem a válaszod. Segíteni nem segítettél, így egyértelműen ment a piroskéz.
"Hányás hasmenéssel ügyeletre?" Nos, igen. Ha már két órája folyamatosan hányok, megy a hasam és görcsölök, akkor szerintem megengedhetem magamnak, hogy nem szenvedek másnap délutánig.
"Had szenvedjenek a többiek!" Senki nem volt az ügyeleten. Nem kórházról beszélünk. Remélem, majd téged is így fogadnak, ha orvoshoz mész!
Hűha! Minden bizonnyal orvosnak tanulhatsz. Mert képzeld el kaptam olyan orvosságot, ami csillapította a tüneteket és így hamarabb el is múlt.
A pokolra kívánod az ilyen embereket?
Akkor majd ott találkozunk.😉
Az ügyeleten nem volt senki, mivel egy faluról beszélünk. Ügyeletes kocsink NINCS, mivel egy faluról beszélünk. Igen, csökkentette a hányást. Meg is jegyezte a doktornő, hogy másnapra lehet kiszáradtam volna.
A gyerekednek is ezt fogod majd mondani, vagy ezt is mondod? Remélem, majd a porontyod/porontyaid is olyan bánásmódban részesülnek, ahogyan te vélekedsz. Ha már adózok, akkor hagyj részesüljek már orvosi ellátásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!