Náthát egymástól vissza lehet kapni? Mit lehet tenni ellene?
Párom december elején hazahozott egy vírusos náthát, elkaptam tőle én is. Nagynehezen 10 nap alatt kigyógyultunk. December 20-án el kellett vinnem az anyját kocsival, náthás volt, tüsszögött. 22-re újra náthás lettem, egy hét alatt leküzdöttem, láz is volt meg minden ami kell. Tegnap elött volt nálunk a nővére délelőtt, aki szintén beteg, összetüsszögte a páromat, ma estére már folyott az orra, fáj a feje, hőemelkedése van.
Nekem a munkám miatt nem lehet ezt csinálnom! Most számíthatok rá hogy újra beteg leszek én is? Orvosnál voltam, mindkétszer vírusos betegséget mondott. Szedem a multit, c-d vitamint, sportolok, gyümölcs-zöldség, 180cm-80kg vagyok. Ennél többet nem tudok csinálni. Táppénz miatt a fizetésemmel bajban leszek, ha még hiányozni fogok kirúgnak! Viszont nem mehetek be betegen, mert a munkámban most nagyon fontos hogy ne betegítsem meg a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!