Mindjárt meghalok. Mit csináljak?
Szerintem meg vagyok fázva, de az orrom be van dugulva szóval nem kapok levegőt, ha a számon veszek levegőt akkor a torkom fáj, aludni nem tudok, leszakad mind a 2 lábam, könnyezik a szemem. Suliba is egész nap úgy ültem mint valami élőhalott ×D. Orvoson kívül mit csináljak?
13/L
Vagy aspirin plus C-t.
Gőzölhetsz is kamillával, vagy valami mentolos illó olajjal. Vegyél olyan mentolos Nozzit és szippangass bele. Egyél fokhagymát/ mézes fokhagymát ( segít a vírusokat legyőzni).
Orrdugulásra állítólag a frissen reszelt torma a legjobb. Beleszippantasz és kész.
Naponta tobbszor (4-5) egy bogre meleg teába (ne forróba) facsarj ki egy fél citromot + méz. És szerintem ne rogton gyógyszerekkel meg pezsgotablettákkal (művitaminokkal) kezdd, mert a természetes mindig jobb! Ezen kívul fekudj, amennyit csak lehet, és az sem árt, ha izzadsz is paplan alatt (én is most voltam megfázva, egy rovid izzadás - kb. negyed órás - csodákat tett).
A gyógyszerek nevei gondolom nemzetkoziek (nem vagyok MO-i), az orrfújást megkonnyítheted pl. a Sinupret nevu tablettával, novényi eredetu. Nekem nagy adagokban jott ki az anyag :S :D
Beveszel egy Rhinatiol cold-ot, fél órán belül elmúlik az orrfolyás, orrdugulás.
Én csak végszügség esetén szedek ilyesmit, úgyhogy Te is csak akkor kezdj gyógyszert szedni, ha tényleg úgy érzed, a "halálodon vagy".
Reggelente csavarjál ki egy egész grapefruitot/grépfrútot, és idd meg az egészet. Én alapból ezt csinálom minden reggel, már kb. 3 éve és azóta egyszer sem voltam beteg, még náthás sem. A barátommal együtt lakok, ő volt a télen lázas-taknyos, ő is elkezdte inni, két nap alatt helyrejött, én meg nem kaptam el.
Gyógyszer helyett vegyél gyümölcsöt és citrusfacsaró gépet (2-3 ezerből megvan, nem drága): [link] . Sokkal könnyebb ezzel facsarni.
A neocitran, coldrex, stb paracetamolt tartalmaz, melynek májkárosító hatása van. Persze egy-kettő még nem végzetes, de én akkor is messziről kerülöm ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!