Megharapott a macskám, elég erősen a kézfejem, kicsit vérzett is. Ha veszett volt meghalok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 19:40
2/20 anonim válasza:
Egy tetanuszt mindenképp megér. Menj el orvoshoz. Be van oltva a cicus? Vidd el az oltási könyvét is.
3/20 anonim válasza:
A saját macskád, ha veszett lenne csak tudnál róla?? Engem minden nap szétszednek mégis élek még...
4/20 anonim válasza:
Ha minden oltása megvan a cicusnak, és benti (szoba) macska, akkor nem kell tetanusz. Ne aggódj, nem lesz semmi bajod:) Nekem is van macskám, és ha annyi egyforintost kaptam volna, mint akárhányszor megharapott, gazdagabb lennék mint Bill Gates:D mégsem lett tőle semmi bajom, szóval no para.
5/20 anonim válasza:
Van vmi speckó betegség amit a macskaharapás terjeszt, de most nem jut eszembe a neve, ennek jó lenne utánna nézni vagy elmenni a körzetihez hátha az tudja, mert lehet belöle bajod is később..
6/20 A kérdező kommentje:
Az én macskám, elég sokat van bent a lakásban, de mostanában a jó időben kint szokott lenni. Az a fura, hogy ennyire erősen még nem harapott meg.
2010. márc. 20. 20:00
7/20 A kérdező kommentje:
Jah és oltva nem volt. :S
2010. márc. 20. 20:01
8/20 anonim válasza:
Kiengeditek az utcára vagy a kertbe, és nincs beoltva egyáltalán??!!! Még veszettség ellen sem?! Éljenek a "felelős állattartók"...pff...nem értem minek az ilyennek állat.
9/20 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, esetleg menj el tetanuszra, de nem hinném, hogy komoly baj történik. Mosd inkább ki a sebet rendesen, hogy ne menjen bele semmi, pl. alkohollal.
Cicának meg koppints az orrára, hogy máskor ne játsszon durván.
10/20 anonim válasza:
Szerintem se parázz.
Kiskoromban csak kinti cicáink voltak, akik csak néha jártak be, de amúgy kinn is aludtak.
Nem tudom voltak-e oltva, de szerintem nem...
Soha semmi bajom nem lett miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!