Fájdalmatlan nyirokcsomó megnagyobbodások csak lymphomára utalhatnak?
nagyon ideges vagyok,mert több helyen is van,lágyék,hónalj.de egyéb tünetem nincs:S Kedden megyek hematológiára.
köszönöm!
22L
Köszönöm!
Csak mindenhol azt olvasni,hogy ha több helyen is van fájdalmatlan nyirokcsomó megnagyobbodva,az lymphoma.És inkább erre készülök fel.
Szia :)
Nekem gyerekkoromban volt ilyn nyirokmirigy duzzanatom,voltam is vele orvosnál,emlékszem először antibiotikumot kaptam rá,de nem használt az sem.Aztán elküldtek vérvételre és kiderült,hogy 3-szoros!!!!vérsüllyedésem volt.Nagyon le voltam gyengülve,csak befőtteket ettem,ezeket kívántam.Aztán valahol anyukám olvasta,hogy a körömvirág tea forrázata kitűnően alkalmazható nyirokmirigy gyulladásra.És bevállt :) Hála a Jó Istennek Í:)Nekem a hónaljam és a fülem alatt is be voltak nagyon dagadva.Írj,hogy mi van?:)
Nagyon köszönöm,kicsit megnyugodtam!Az a zavaró,hogy nem fájnak,és mostanság jöttek ki a hónaljamban,meg a lágyékomban is:S
Írok majd kedden.Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!