Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Még nyáron vettem észre a bal...

Még nyáron vettem észre a bal fülem előtt egy borsszem nagyságú kemény csomót ami fájdalmatlan, mi ez?

Figyelt kérdés

Novemberben mentem el vele fül-orr gégészhez, ő nem is igazén foglalkozott vele,mondván ez biztos szem vagy fülgyulladás. De nem értette meg, hogy sem a szemem sem a fülem nincs és nem is volt begyulladva. Mindenesetre mondta, hogy ha nő vagy fáj, menjek vissza. A héten vettem észre, hogy a jobb oldalon még nagyobb lett a csomó, mint a bal oldali amivel elméletileg elmentem orvoshoz. Szintén fájdalmatlan. Fáradékony vagyok, állandóan aludnék ha tehetném, a hajam hullik...

Beutalt vérvizsgálatra és nyaki UH-ra.

Van esetleg vki akinek ismerős ez a dolog??

2009. dec. 13. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Apam ugyanezzel a sebeszetre ment! Ki is vagtak neki egy nehany perces mutet kereteben!

A faradekonysag, hajhullas azt valszeg mas okozza amit lehet a vervizsgalat ki is mutat.

Az inkabb valaminek a hianyara utal.

Ha az ulrtahang nem mutat ki semmit es az okoska nem kuldd tovabb,akkkor minden nelkul menj be a sebeszetre megmutatni.

Gondolom kell idopont, de a taktika a kovetkezo.

Eloszor hivd fel a rendelot, kapcsoljak a sebeszetet, mondd meg neked ez van es no, es hogy idaig nem csinaltak veled semmit.

Es aggodsz stb. es valszeg azt fogjak mondani gyerebe soron kivul.

Lent ahol a sorszamot kell kerni ott meg megmondod hogy varnak, igy kiadnak majd valami sorszmot es majd valahova beraknak az idopontosok koze.

Az mar nem a recepios dolga es ne ijedj meg ha azt mondja lehet ot orat is kell varnod.

Jo nagy kamu.

2009. dec. 13. 22:34
 2/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen kis csomó van a jobb fülcimpámban. De mivel nem fájt,meg gondoltam elmúlik, nem foglalkoztam vele. Már vagy egy hónapja ott van. De most engem is elkezdett aggasztani. :\
2010. jan. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!