Szerintetek galandférgem van? Mit tegyek?
Az utóbbi időkben sokat olvastam a parazitákról, és nagyon sok könyvben írják, hogy szinte minden emberben élősködik legalább egy, de inkább több féle féreg! Szerintetek ez igaz?
Illetve egy fórumon olvastam egy bizonyos 'cayenne pepper test'-ről, aminek az a lényege, hogy naponta több alkalommal megeszel egy kiskanál cayenne borsot és ha 1-2 nap múlva a székletedben látsz szezámmag szerű dolgokat, akkor galandférged van (tapeworm). Megcsináltam ezt és másnap tényleg láttam apró szezámmagokat a székletemben, ezek szerintem tapeworm peték vagy szegmensek.
Mit tegyek?? Orvoshoz nem akarok menni, mert úgysem hinne nekem. És nálunk egyébként sem lehet normális gyógyszert kapni, mert a Vermox nem jó ez ellen. Rendeljek Ebay-ről gyógyszert és próbáljam meg kiírtani??
Lenne egy kérdésem
Csak a húsban, vagy a bőr alatti 2-3 mm zsirrétegben is lehet galandféreg lárva sertésben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!