Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek galandférgem van?...

Szerintetek galandférgem van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben sokat olvastam a parazitákról, és nagyon sok könyvben írják, hogy szinte minden emberben élősködik legalább egy, de inkább több féle féreg! Szerintetek ez igaz?

Illetve egy fórumon olvastam egy bizonyos 'cayenne pepper test'-ről, aminek az a lényege, hogy naponta több alkalommal megeszel egy kiskanál cayenne borsot és ha 1-2 nap múlva a székletedben látsz szezámmag szerű dolgokat, akkor galandférged van (tapeworm). Megcsináltam ezt és másnap tényleg láttam apró szezámmagokat a székletemben, ezek szerintem tapeworm peték vagy szegmensek.

Mit tegyek?? Orvoshoz nem akarok menni, mert úgysem hinne nekem. És nálunk egyébként sem lehet normális gyógyszert kapni, mert a Vermox nem jó ez ellen. Rendeljek Ebay-ről gyógyszert és próbáljam meg kiírtani??

2016. márc. 6. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok kb. egy éve voltam vele vérképen, tökéletes lett az eredmény orvosom szerint. Akkor lehet alapból ilyen beállítottságú vagyok és elég volt a stressz, hogy lefogyasszon.
2020. máj. 10. 22:06
 12/12 anonim válasza:

Lenne egy kérdésem

Csak a húsban, vagy a bőr alatti 2-3 mm zsirrétegben is lehet galandféreg lárva sertésben?

2022. okt. 29. 04:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!